Een RPG-forum gebaseerd op de Hongerspelen. Maak een personage aan voor een van de districten en doe mee aan de Hongerspelen!
 
IndexZoekenRegistrerenInloggen

N

O

S

A

E

S

S

T

H

G

I

L

T

O

P

S

Personage van het seizoen
Milly Butterworth
Winnares 1e Spelen
Sage Malone
Winnares 2e Spelen
Madelynn Bristow
Winnares 3e Spelen
Solar Gbadamosi
Winnares 4e Spelen
Kasa Locklear

F

F

A

T

S

Admini
Cecilia Peak
Admini
Tyrell Peak
Moderator
Nike Foxglove
Moderator
Matthew Mills

S

T

I

D

E

R

C

© 2013 - 2015
De Hongerspelen RPG is ontworpen en gemaakt door de Adminies en is gebaseerd op de Hongerspelen trilogie van Suzanne Collins.

Deze skin is getest op
Google ChromeMozilla Firefox

Deel
 

 De Arena

Vorige onderwerp Volgende onderwerp Ga naar beneden 
AuteurBericht
Tyrell Peak
Hoofd Spelmaker
Tyrell Peak

PROFIELAantal berichten : 2155
Registratiedatum : 20-07-13
KARAKTER
Karakter Informatie
Geslacht: Man
Beroep: Spelmaker
Leeftijd: 33

De Arena Empty
Onderwerp: De Arena | zo jul 15, 2018 9:12 pm

Outfit van de tributen
Dit jaar dragen de tributen een outfit van leer, zoals dit: https://i.pinimg.com/564x/af/8b/e0/af8be06650c86a7cabc64b117d14d5a2.jpg
Maar dan zonder de lange flap aan de zijkant en zonder de schouderprotectie. Wel met de stevige laarzen en de jas met capuchon.

Rondom de Hoorn des Overvloeds
De Arena HI8qsKi
De blauwe getallen zijn de eerst-getrokken namen, de roze rondjes zijn de posities van de tweede tributen van elk district.
Op de rand van de fontein (zie omschrijving binnenplaats) liggen zes tassen, die er allemaal hetzelfde uitzien: https://i.pinimg.com/564x/bc/ee/3a/bcee3a7a78be1ae5567c875a54f51b28.jpg

Weersomstandigheden
In de arena is het overwegend zonnig. Het is overdag zo'n 19 graden en 's nachts ongeveer 10 graden. Tussen 3 en 5 echter is er regen: eerst een zachte miezerregen, dan steeds harder, tot het rond vier uur haast een hoosbui is, waarna het snel weer afneemt tot een miezerregen. Dit gebeurt elke dag (tot eventueel nader bericht).

Omschrijving Arena
Belangrijke notities vooraf:

  • Voor alle kamers geldt: alles wat normaal gesproken in zo’n soort kamer te vinden is, mag je ook vinden in zo’n kamer, met uitzondering van dingen die gemakkelijk als wapen in te zetten zijn, zoals een schaar, een hamer, etc. Bij twijfel of iets te vinden is: vraag!
  • Geen elektriciteit (lampen op de inspiratieafbeeldingen zijn kaarsen of bestaan niet)
  • Geen vuur in de haarden tenzij anders vermeld
  • Alle kamers hebben dezelfde ramen. De ramen aan de buitenzijde van het paleis hebben ook luiken, maar die allemaal staan open.
  • De stijl is een mengeling van gotisch, renaissance en barok; klassiek en over-the-top over het algemeen.
  • De meeste kamers zijn wat groter/ruimer dan de inspiratie-afbeeldingen.
  • Qua meubels maakt het ons niets uit waar ze precies staan, tenzij anders vermeld. Hiervoor geldt ook: meubels die je normaal gesproken in zo'n soort kamer zou vinden, staan hier ook. Dus staat er niet specifiek vermeld dat er een stoelen rond de eettafel staan? Dan mag je er toch van uit gaan dat ze er wel staan.
  • De voorbeeldafbeeldingen zijn om een idee bij een bepaalde kamer te geven, maar zijn niet één op één de kamers. Als er bijvoorbeeld portretten aan de muur hangen op de afbeelding, maar in de omschrijving staat dat er landschappen aan de muur hangen, volg dan de omschrijving.
  • Blauwe deuren op de kaart zijn niet op slot, rode deuren wél. Deuren zitten in eerste instantie altijd dicht, tenzij anders vermeld.
  • Klik op de plattegronden om ze te vergroten!


0. BEGANE GROND
De Arena HyCU3iS

Kamers op de begane grond zijn 4 meter hoog, tenzij anders aangegeven.

Binnenplaats: inspiratieschets: https://imgur.com/m5X5h11
In het midden staat de Hoorn des Overvloeds. De Hoorn is dit jaar zilverkleurig (dit qua textuur: https://i.pinimg.com/564x/5b/3f/47/5b3f47e20ec962e9ec8041b1a9e0a3ac.jpg ), uit de top komt water. De hoorn is vijf meter hog. De hoorn staat in een rond bassin met een diameter van 6,5 meter waarin koikarpers zwemmen. Daaromheen zijn de startplaatsen van de tributen. De vier grijze rondjes geven vier beelden aan.
Nummer 1 is een beeld van Sage Malone. Ze heeft een steen losjes in haar hand en kijkt uitdagend naar de kring van tributen. Om haar heen zijn vier bloemperken: een met dahlia’s, een met begonias, een met orchideeën en een met kerststerren.
Nummer 2 is een beeld van Madelynn Bristow. Zij heeft een bijl in haar rechterhand en een werpmes in haar linkerhand. Ze kijkt uitdagend naar de kring van tributen. Om haar heen zijn vier bloemperken: een met azaleas, een met irissen, een met chrysanten en een met petunias.
Nummer 3 is een beeld van Solar Gbadamosi. Zhe draagt een speer en kijkt uitdagend naar de beelden van de tributen uit de derde Hongerspelen, die op de eerste verdieping staan. Om hem/haar heen zijn vier bloemperken: een met slaapmutsjes, een met brittlebush, een met desert star en een met Oost-Indische kers.
Nummer 4 is een beeld van Kasa Locklear, met in een hand een emeici, die ze half opgeheven draagt, en aan de hand die langs haar lichaam valt de tekko kagi. Ook zij kijkt uitdagend naar de kring van tributen. Om haar heen zijn vier bloemperken: een met paardenbloemen, een met kattenkruid, een met parkiettulpen en een met ooievaarsbek.
Rondom de binnenplaats is een galerij die 50cm hoger ligt dan de binnenplaats. Aan de zuidkant is een ijzeren poort, die op slot zit.

1. Gang: een relatief kale gang en erg donker. Het enige licht komt van de eerste verdieping, waar een ruim trapgat met balustrade zit. Aan weerszijden zijn deuren. Er leidt een trap naar beneden en een trap omhoog. Beide trappen maken een 180º-bocht en bevinden zich dus recht boven elkaar.
7. Bediendenkamer: https://i.imgur.com/FfaU8RR.jpg
Dit is een kale kamer die duidelijk al lang niet meer gebruikt is. Er staan drie bedden zonder matras. Er staan drie ladekasten en er liggen wat lakens.
8. Bediendenkamer: https://i.imgur.com/FfaU8RR.jpg
Dit is een kale kamer die duidelijk al lang niet meer gebruikt is. Er staan drie bedden zonder matras. Er staan drie lege ladekasten en er liggen wat lakens. Ook zitten en vliegen hier heel veel vliegjes.
9. Bibliotheek: https://i.imgur.com/0KwcC0R
Dit is een van de grootste kamers in het paleis en bevat duizenden boeken, van fictie tot non-fictie, van historisch tot sci-fi, van geneeskunde tot natuurkunde en natuurlijk ook kinderboeken en prentenboeken. Ze zijn allemaal wel dusdanig aangepast dat er geen negatieve gedachtes over het Capitool in staan. Bijvoorbeeld: een boek dat over gelijkheid gaat, zal er toch op hinten dat het eerlijk is dat sommige mensen wat meer rechten hebben dan anderen. De bibliotheek beslaat twee verdiepingen, vanaf de eerste verdieping kijk je neer op de begane grond. De ramen in de cirkelvormige muur rijken helemaal van de grond tot aan het plafond.
Het plafond is beschilderd met beroemde taferelen uit de eerste vier Hongerspelen.
10. Hal en gang: https://imgur.com/fKJ4hjC
Twee trappen leiden omhoog. De hal achter de trappen is twee verdiepingen hoog, vanaf de eerste verdieping kun je vanaf een balustrade naar beneden kijken. Langs de trappen, aan de kant van de hal, staan muren, zodat de hal wel als een aparte kamer voelt, ook al hoef je geen deur door.
Over de hele lengte van de gang hangen kroonluchters, op regelmatige afstand van elkaar. In totaal zijn het er 12, plus nog een in de hal en nog een in de open ruimte aan de noordkant.
De wenteltrap leidt zowel omhoog als omlaag. Het deel van de muur rond de wenteltrap bevat glas-in-lood ramen met taferelen van feestende Capitoolbewoners.
15. Blauwe studeerkamer: https://i.imgur.com/9P3GSFF.jpg
Deze studeerkamer bevat een bureau en wat kasten met exotische objecten, zoals Afrikaanse maskers, een ivoren schaakbord, iets wat een deel van een totempaal lijkt te zijn, primitieve muziekinstrumenten etc. Achter het bureau hangt een belkoord.
21. Lege kamer: https://imgur.com/XoqeNdl
Dit is een grote, witte kamer. Hij is - in tegenstelling tot op de voorbeeldafbeelding - helemaal leeg, op een tafel na. Op deze tafel staan in een rijtje zeven kristallen wijnglazen, elk gevuld met een gekleurde vloeistof - van rood tot violet in de volgorde van de regenboog.
22. Bezemkast: een relatief kleine kamer tussen alle grote kamers, maar toch nog redelijk groot voor een bezemkast. Er staat een houten ladder (2,5 meter hoog, niet inschuifbaar), een houten trappetje met drie treden, twee metalen emmers, drie zwabbers, twee ragebollen, een bezem, een houten wastobbe met een wasbord en een kapot spinnewiel. Alles is bedekt onder een dikke laag stof en spinnenwebben.
27. Wachtkamer: https://imgur.com/xzr74rt
Langs de randen staan stoelen en in het midden hangt een kroonluchter, verder is deze kamer helemaal leeg. De beelden zijn gemaakt naar ministers en andere hoge piefen uit het Capitool.   
28. Hal: https://imgur.com/rz4pVUI
Deze zaal is ongeveer 13 x 18 meter en zo’n 7 meter (twee verdiepingen) hoog. Aan weerszijden van de hal leidt een trap omhoog. Er ligt een rode loper. Helemaal rondom is een balustrade. In het midden van de hal hangt een grote kristallen kroonluchter. De deuren naar zaal 27 en zaal 31 staan open.
29. Galerij: https://imgur.com/BY2LlRw en https://imgur.com/AlXSrQ4
Dit is een goudkleurige ruimte waarin grote classicistische schilderijen hangen. Het zijn voornamelijk portretten van Tyrell Peak, of taferelen waar hij in voorkomt. Zo is er een groot schilderij waarin hij met een boek (titel: "Once and Future King") in de hand tegen een bureau geleund staat. Op een ander schilderij zit hij in een opvallend moderne stoel in een verder ouderwets ingerichte zitkamer. Dan is er nog een samen met Cecilia, waarbij Cecilia aan Tyrell een sleutel overhandigt.
Een ander groot, opvallend schilderij is er een waarin Tyrell in een zaal vol spiegels staat, met de rug naar de toeschouwer. Zijn hoofd is iets naar rechts gedraaid, alsof hij naar een specifieke spiegel kijkt. Het laatste grote schilderij toont een afbeelding van Tyrell die nonchalant op een geweer leunt, met aan zijn voeten een dode leeuw.Overige schilderijen zijn kleiner en minder gedetailleerd.
Aan het plafond hangen vijf kristallen kroonluchters op regelmatige afstand van elkaar. Er staan geen meubels.
31. Wachtkamer: https://imgur.com/xzr74rt
Langs de randen staan stoelen en in het midden hangt een kroonluchter, verder is deze kamer helemaal leeg. De beelden zijn gemaakt naar ministers en andere hoge piefen uit het Capitool.
44. Gang: https://imgur.com/fKJ4hjC
Deze gang ziet er min of meer hetzelfde uit als gang 10. Hier hangen 10 kroonluchters op regelmatige afstand van elkaar, inclusief één in de ruimte aan de noordkant van de gang. De dubbele deuren tegenover de ingang zitten op slot. De twee trappen aan weerszijden van de dubbele deuren leiden naar de eerste verdieping. Van de ingang tot de dubbele deur en tot ongeveer halverwege de beide trappen is de gang twee verdiepingen hoog. Vanaf de eerste verdieping heb je dus een soort overloop vanwaar je naar beneden kunt kijken.
47. Bedienden slaapkamer: https://imgur.com/z62lCNB
Hier staat een bed, een bureau, een kledingkast en zelfs een openhaard. Al met al is het een iets comfortabelere slaapkamer dan de andere bediendenkamers. Op het bureau ligt een lijst, geschreven in een heel net, maar moeilijk te lezen handschrift.
48. Bedienden slaapkamer: https://i.imgur.com/FfaU8RR.jpg
Dit is een kale kamer die duidelijk al lang niet meer gebruikt is. Er staan drie stapelbedden zonder matrassen. Er staan zes lege ladekasten en er liggen wat lakens. In een hoek staat een houten stoel.
49. Bedienden slaapkamer: https://i.imgur.com/FfaU8RR.jpg
Dit is een kale kamer die duidelijk al lang niet meer gebruikt is. Er staan drie stapelbedden zonder matrassen. Er staan zes lege ladekasten en er liggen wat lakens. In een hoek staat een houten stoel en naast die stoel staat een draagbare lantaarn met een kaars erin. Op de stoel ligt een doosje met zes lucifers.
50. Bedienden slaapkamer: https://i.imgur.com/FfaU8RR.jpg
Dit is een kale kamer die duidelijk al lang niet meer gebruikt is. Er staan drie bedden zonder matras. Er staan drie lege ladekasten en er liggen wat lakens. Ook staat hier op een klein tafeltje een ouderwetse naaimachine.
51. Bedienden slaapkamer: https://i.imgur.com/FfaU8RR.jpg
Dit is een kale kamer die duidelijk al lang niet meer gebruikt is. Er staan drie bedden zonder matras. Er staan drie lege ladekasten en er liggen wat lakens.
53. Bedienden slaapkamer: https://i.imgur.com/FfaU8RR.jpg
Dit is een kale kamer die duidelijk al lang niet meer gebruikt is. Er staan drie bedden zonder matras. Er staan drie ladekasten en er liggen wat lakens. Zodra je de deur opent, komt een misselijkmakende geur van menselijke uitwerpselen je tegemoet: die komt uit een volle po onder een van de bedden.
54. Bedienden slaapkamer: https://i.imgur.com/FfaU8RR.jpg
Dit is een kale kamer die duidelijk al lang niet meer gebruikt is. Er staan drie bedden zonder matras. Er staan drie lege ladekasten en er liggen wat lakens. Bij een van de bedden staat een glas water.
55. Bedienden slaapkamer: https://i.imgur.com/FfaU8RR.jpg
Dit is een kale kamer die duidelijk al lang niet meer gebruikt is. Er staan drie bedden zonder matras. Er staan drie lege ladenkasten en er liggen wat lakens.
56. Bedienden slaapkamer: https://i.imgur.com/FfaU8RR.jpg
Dit is een kale kamer die duidelijk al lang niet meer gebruikt is. Er staan drie bedden zonder matras. Er staan drie lege ladekasten en er liggen wat lakens. Op een van de bedden ligt een knapzak (een stok met een theedoek eraan geknoopt) met daarin vier droge krentenbollen.
57. Gang: deze gang ziet er hetzelfde uit als gang 1. Het is een kale, donkere gang. Het enige licht komt van de eerste verdieping, waar een ruim trapgat met balustrade zit. Aan weerszijden zijn deuren. Er leidt een trap naar beneden en een trap omhoog. Beide trappen maken een 180º-bocht en bevinden zich dus recht boven elkaar.

1. EERSTE VERDIEPING
De Arena 6vyRqbb

1. Rondgang: https://imgur.com/fKJ4hjC
Deze gang loopt helemaal rond de binnenplaats en heeft daar ook een mooi uitzicht op. Qua interieur is de rondgang vergelijkbaar met gang 10 en gang 44 van de eerste verdieping. Er zijn twee deuren die op slot zitten. In de rode deur rechts onderin is een sfinx-achtig figuurtje gekrast. De trap in het oosten gaat alleen naar beneden, naar gang 10 van de begane grond (je kijkt daar ook neer op hal 10). De trappen in het zuiden gaan zowel naar beneden als nog een verdieping omhoog. De trappen in het westen leiden alleen naar beneden en vanaf daar kijk je neer op gang 44 van de begane grond.
4. Bibliotheek: https://i.imgur.com/W1PJn0n.jpg
Zie omschrijving begane grond nummer 9.
5. Witte Badkamer: https://i.imgur.com/eeIh62e.jpg
De witte badkamer ziet er erg luxe uit. Het enige opvallende is dat het bad - dat de kamer domineert - gevuld is met een bloedrode vloeistof. Ook als je de kranen aan zou zetten, lijkt er bloed uit te stromen. Hetzelfde geldt voor de kraan van de wastafel en voor de spoelbak van de wc.
8. Lege kamer: https://i.imgur.com/QI5m41X.jpg
Deze kamer is leeg. Bij de deur aan de noordkant is een valkuil. Er hangt één groot schilderij van een vrouw en een demon (Zoals dit).
9. Wenteltrap: De wenteltrap leidt zowel omhoog als omlaag. De gebogen muur rond de wenteltrap bevat glas-in-lood ramen met taferelen van feestende Capitoolbewoners.
10. Schilderkamer: In deze kamer staan schildersdoeken, ezels, verfkwasten en glazen potten waarin die verfkwasten bewaard worden. Er ligt een groot vloerkleed met verfvlekken en overal liggen halflege verftubes. In een hoekje staan wat schilderijen met een doek eroverheen. Dit blijken portretten van de winnaressen te zijn, met verminkte gezichten. De enige voltooide schilderijen die hier staan zijn van de zes collega-spelmakers van Tyrell. De overige schilderijen zijn niet voltooid en variëren in thema's: van naaktschilderijen tot landschappen en jachttaferelen. Er hangt een sterke geur van olieverf en terpentine.
11. Hal: deze hal is zo goed als leeg en sluit qua kleuren perfect aan op nummer 12. Het verschil met kamer 12, is de muren van onder tot boven vol hangen met jachttrofeeën van reeën. De trap gaat naar beneden en verdwijnt als het ware onder het balkon.
12. Doorgang: dit is een vrijwel lege kamer, met slechts een tafeltje in een hoek en in een andere hoek een stoel. De gordijnen zijn paars, de bekleding van de stoel ook. De muren hebben een lichtere tint paars, haast roze, met een Victoriaans bloemmotief. Een glazen deur, die op het eerste gezicht haast gewoon het zoveelste raam lijkt, brengt je naar een balkon.
13. Gang: https://imgur.com/8Yw4ag3.jpg
Dit is een donkere gang, met veel deuren. Twee deuren zitten op slot. Er ligt een rood, lekker zacht vloerkleed over de gehele lengte van de gang.
14. Groene slaapkamer: https://i.imgur.com/7eEAxVW.jpg
in deze slaapkamer staan veel verschillende verwelkte boeketten: rozen waarvan de blaadjes op de grond liggen, tulpen die slap hangen, slakken die aan droge blaadjes knabbelen. Op een tafeltje liggen wat notendoppen en een half geschilde citroen. Aan de muur hangen grote vanitas schilderijen, met doodshoofden, zandlopers, omgevallen glazen en dergelijke. Buiten dat ziet de kamer er goed onderhouden uit. Aan de muur hangt een schilderij van de burgemeester van District 11: ze heeft droevige ogen en in haar armen een urn waarop nog net de naam Cosmo Wheelock te lezen is. Naast het bed hangt een belkoord.
16. Bruine slaapkamer: https://i.imgur.com/e9xkivG.jpg
De meubels zijn van hout, op de grond ligt een mosgroen tapijt dat haast van echt mos gemaakt lijkt te zijn. Langs de wanden groeit klimop. Er hangt een geur van naaldhout en de stoelen zijn plakkerig van boomhars. Er hangen een paar kleine schilderijtjes aan de muur: van burgemeester Andrew Wilson, van winnares Madelynn Bristow, van ex-begeleider Dyson Green en van begeleider Apolinar Stonewall. Naast het bed hangt een koord.
17. Badkamer: https://i.imgur.com/yGlJWCs.jpg
een zalmroze badkamer. Op de muren zijn muurschilderingen te zien van heuvels, bossen en bergen: voor de kenner te herkennen als landschappen uit District 1. Er staat een wc, een wastafel, een kast met handdoeken en in de hoek een vierkant bad.
18. Roze slaapkamer: https://i.imgur.com/GXNMf7dh.jpg
In het midden van de slaapkamer hangt een diamanten kroonluchter. De ramen zijn nep (achter de gordijntjes zit gewoon een muur). In de kastjes zijn veel sieraden te vinden. Aan de muur hangen schilderijtjes van belangrijke mensen uit District 1, zoals burgemeester Brendan Mirakovic, ex-begeleider Jennifer Lockheart, begeleider Amathist Jewel en nog een aantal van fabriekseigenaren die veel leveren aan het Capitool. Naast het bed hangt een belkoord dat vroeger gebruikt werd om bedienden te roepen.
19. Galerij: nummer 19 is de balustrade rond de hal en de balustrade rond de galerij. Af en toe wordt de balustrade onderbroken door stukken muur (de ononderbroken lijnen op de kaart). Zo heb je aan de zuidkant van de entreehal bijvoorbeeld vijf punten vanaf waar je naar beneden kunt kijken, daartussen is solide muur.
Kijk bij Begane Grond 29 voor de omschrijving van de galerij.
28. Gang: https://imgur.com/8Yw4ag3.jpg
Dit is een donkere gang, vergelijkbaar met gang 13. Er ligt een rood, lekker zacht vloerkleed over de gehele lengte van de gang.
34. Muziekkamer: https://i.imgur.com/1yGrd1a.jpg
Deze kamer bevat een klavichord, een zwarte piano, een orgel, een rijk versierde harp, een cello, een duistere viool en een ukelele waar in sierlijke letters ‘Bob’ op staat.
35. Tapijtkamer:
Deze kamer is helemaal leeg, behalve dan dat er zes enorme wandtapijten hangen (aan weerszijden van elke deur één) en er één Chinees kamerscherm in een hoek staat. Op de wandtapijten zijn taferelen te zien van dansende Capitoolbewoners. Sommige herkenbaar voor de tributen (zoals bijvoorbeeld Nike en Cecilia), andere personages zijn willekeurige bewoners.
36. Ontbijtkamer: https://i.imgur.com/y98Nkv4.jpg
Midden in de kamer staat een grote tafel en meerdere stoelen. De tafel is gedekt voor het ontbijt (met dit bestek: https://i.pinimg.com/564x/12/bb/9d/12bb9dbcfdda0c4da68caf63c2ef21b5.jpg ), maar, op vier geroosterde sneetjes brood na, is er geen eten of drinken te zien. Aan de muur hangen schilderijen van ruige landschappen bij zonsopkomst. Bij de openhaard hangt een belkoord.
37. Paarse Badkamer: https://i.imgur.com/DafOiKA.jpg
Stromend water, de standaard grote ramen, sloten op de deuren en verder alles wat je in een 19de eeuws badkamer mag verwachten.
38. Grijze Slaapkamer: https://i.imgur.com/ypY1kb2.jpg
Als je hier binnenstapt, heb je het idee dat alle kleur uit de wereld is gezogen. Alles is in grijstinten. Zomaar door de kamer lopen gaat niet, want er ligt een heel spoor van een modeltrein: over de vloer, omhoog naar de kast, tussen de spijlen van het bed door, over de vensterbank, weer naar de vloer, weer omhoog, in veel bochten en heuvels en met hier en daar wat wissels. Er staan ook twee modeltreintjes op (19de eeuwse stoomtreintjes), maar de elektriciteit is niet aangesloten. Hier en daar is er wat landschap rondom de treinbaan gebouw. Bij het stationnetje (voor het raam) staan model poppetjes te wachten op hun trein. Het zijn de begeleidster van 6 (Calypso Lundquist), de burgemeester van district 6 (Mayme McNiall), een aantal vredebewakers uit het district en wat willekeurige andere belangrijke mensen uit district 6. Naast het bed hangt, net als in de andere slaapkamers, een koord.
39. Gele Slaapkamer: https://i.imgur.com/eGXFGZ7.jpg
In deze kamer staan veel vazen met graanstengels. Het hemelbed - met koord ernaast - kraakt een beetje. Het matras is keihard en ligt vol broodkruimels. Er lopen twee muizen rond. Schilderijen die hier hangen zijn landschapsschilderijen, waarop graanvelden te zien zijn.
40. Turquoise slaapkamer: https://imgur.com/graUuvO.jpg
Deze slaapkamer is volledig verweerd. Het tapijt op de vloer is versleten, de turquoise verf bladdert van de muren en er zitten gaten in de gordijnen. Er hangt een sterke vislucht. In een hoek staat een aquarium, daarin drijven dode vissen. Er staat een schilderijtje waarvan het glas is gebarsten, met Nakoma en Kasa Locklear. Een schilderij van begeleider Matthew Mills is van de muur gevallen en ligt op de grond, de lijst is beschadigd. Een schilderij van burgemeester Milly Butterworth hangt scheef, er lopen krassen over het doek. Naast het bed hangt een koord.
41. Badkamer: https://i.imgur.com/XGkhLn4.jpg
Een luxe badkamer, met een klein nadeel: het hele bad ligt vol met dode vissen.
42. Oranje Slaapkamer: https://imgur.com/adSIEmE.jpg
Hier hangen geen kroonluchters aan het plafond, maar twee plafond ventilatoren. (http://blogbd.org/wp-content/uploads/2018/03/slaapkamer-lamp-met-afstandsbediening-in-fresh-galerij-van-inspiratie-woonkamer-donkere-vloer-lactatefo-for-of-slaapkamer-lamp-met-afstandsbediening.jpg) Deze draaien langzaam rond, wat een knipperend licht veroorzaakt in de lamp. Als je hem harder rond laat draaien, gaan de lampen wel constant branden, tot de ventilatoren weer naar hun standaard trage tempo terugvallen. Aan de muur hangt een groot schilderij van de grote dam van District 5. Het is hier benauwd, een beetje zoals het voelt wanneer er een onweersbui nadert. Ook hier naast het bed een koord.
43. Paarse Slaapkamer: https://i.imgur.com/DvjASdH.jpg
In deze slaapkamer komen alle tinten paars voor. Er liggen veel vloerkleden op de grond, kriskras over elkaar. Aan het plafond hangen grote doeken, die het plafond zelf aan het zicht onttrekken. In een hoek ligt een enorme stapel kussens. Ook hier naast het bed een koord.

2. TWEEDE VERDIEPING
De Arena ZBWzu8j
Op het dakterras rondom de binnenplaats staan 4x23 beelden van de overleden tributen uit eerdere Spelen. Ze kijken naar de winnaressen van de vorige Spelen.
1. Hal:
Deze lege kamer heeft aan alle kanten hoge ramen. Aan de noordkant leidt een deur het platte dak op.

_________________

De Arena HongerSpelenRPG
Terug naar boven Ga naar beneden
http://goldenlionofra.deviantart.com
 

De Arena

Vorige onderwerp Volgende onderwerp Terug naar boven 
Pagina 1 van 1

Permissies van dit forum:Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum
De Hongerspelen :: De Spelen :: 5de Hongerspelen :: De Arena-