Een RPG-forum gebaseerd op de Hongerspelen. Maak een personage aan voor een van de districten en doe mee aan de Hongerspelen!
 
IndexZoekenRegistrerenInloggen

N

O

S

A

E

S

S

T

H

G

I

L

T

O

P

S

Personage van het seizoen
Milly Butterworth
Winnares 1e Spelen
Sage Malone
Winnares 2e Spelen
Madelynn Bristow
Winnares 3e Spelen
Solar Gbadamosi
Winnares 4e Spelen
Kasa Locklear

F

F

A

T

S

Admini
Cecilia Peak
Admini
Tyrell Peak
Moderator
Nike Foxglove
Moderator
Matthew Mills

S

T

I

D

E

R

C

© 2013 - 2015
De Hongerspelen RPG is ontworpen en gemaakt door de Adminies en is gebaseerd op de Hongerspelen trilogie van Suzanne Collins.

Deze skin is getest op
Google ChromeMozilla Firefox

Deel
 

 [Dag 1->2?] Do we run, hide, flee or fight?

Vorige onderwerp Volgende onderwerp Ga naar beneden 
AuteurBericht
Ella Stone
District 11
Ella Stone

PROFIELAantal berichten : 62
Registratiedatum : 04-01-16
KARAKTER

[Dag 1->2?] Do we run, hide, flee or fight? Empty
Onderwerp: [Dag 1->2?] Do we run, hide, flee or fight? | zo okt 07, 2018 3:04 pm

Het was fijn om te ontkomen aan het grote gevecht dat aan de gang was, en bij de deuren aan te komen zonder ook maar gewond te raken, vond Ella. Dat ze gewond zou raken was iets wat ze uiteindelijk niet zou kunnen ontwijken, maar op zijn minst was het een geruststellend idee dat ze ten minste niet als eerste dood was gegaan. Ze dook de deur in aan de rechterkant en sloot deze al snel achter zich, vastbesloten niet de kant op te gaan waar Ikram zojuist heen had gerend. Niet alleen had Ella weinig behoefte aan sociale interactie – ze wilde ook liever niet meteen de kans hebben om een gevecht aan te gaan met iemand als ze het kon vermijden. Bovendien – wie wist wat er zich aan de kant van Ikram bevond? Nee, ze ging liever zelf op onderzoek uit, alleen, voor zolang het kon. Ella negeerde dan ook de trap die er was (ze hoefde die beelden nu niet te zien, dankjewel, en wie wist was er hier al wat) en keek om zich heen, om te zien waar ze het eerst heen zou gaan.

Twee kanonsschoten waren ondertussen geweest. Dat waren in elk geval twee mensen minder.

OFF: Okay this short en rubbish. Maar oke. Ella is de tegenovergestelde deur ingegaan van Ikram, maar ik ben daarna gestopt bc we don't know yet what is there + there is the added thing of Dominic also aiming for this door, wat Ella niet weet. De trap ben ik vanuit gegaan ivm bekende floorplan van eerste verdieping, maar die negeert ze. De vraagteken in titel is ook omdat ik geen idee heb wat Dominic gaat doen etc. :'D

Yay, een post!

Ella komt in een soortgelijke gang als Ikram terecht, Dominic moet van verder weg komen, dus loopt nog achter op Ella. Hij heeft in ieder geval niet de intentie om haar meteen al aan te vallen, zo zonder wapens.

De arena-omschrijving is weer ge-update: http://www.hongerspelenrpg.com/t1132-de-arena#19813
Terug naar boven Ga naar beneden
http://www.pumpkinsparchment.nl
Ella Stone
District 11
Ella Stone

PROFIELAantal berichten : 62
Registratiedatum : 04-01-16
KARAKTER

[Dag 1->2?] Do we run, hide, flee or fight? Empty
Onderwerp: Re: [Dag 1->2?] Do we run, hide, flee or fight? | zo okt 07, 2018 10:17 pm

De ruimte waarin ze was terechtgekomen bleek een lange gang te zijn met meerdere deuren. Buiten dat was er echter niets of niemand te zien, maar Ella besloot dat ze maar beter op onderzoek uit kon gaan want je wist nooit wat je kon vinden. Ze twijfelde dan ook geen moment en ging de eerste deur binnen aan haar linkerhand. Als ze eten vond, of een tas, of misschien wel een wapen (ook al was ze er niet per se goed mee, een klein mes kon nooit geen kwaad of iets, toch?), kon ze dat altijd in haar voordeel gebruiken zonder dat ze terug moest om te gaan zoeken en misschien wel anderen tegen het lijf zou lopen. Ze sloot de deur dan ook weer achter haar dicht, voor het geval er iemand binnen zou komen in de gang zelf. Wie wist liepen die wel verder, namelijk.

Off: Still rubbish. still day 1 I guess? Ella gaat eerste deur binnen aan linkerhand (voor haar). Also happy birthday a'tjes!

Not yet, de 13de pas ;P

Ella komt terecht in een karig, donker bediendenkamertje. Zie omschrijving kamer 56: http://www.hongerspelenrpg.com/t1132-de-arena#19813
Terug naar boven Ga naar beneden
http://www.pumpkinsparchment.nl
Ella Stone
District 11
Ella Stone

PROFIELAantal berichten : 62
Registratiedatum : 04-01-16
KARAKTER

[Dag 1->2?] Do we run, hide, flee or fight? Empty
Onderwerp: Re: [Dag 1->2?] Do we run, hide, flee or fight? | ma okt 08, 2018 9:55 pm

De kamer was karig, maar er leek geen enkel gevaar aanwezig te zijn. Er stonden wat bedden, hoewel zonder matras, maar er waren lakens aanwezig en er waren ook kasten waar misschien wel wat in te vinden was. Het was in eerste instantie niet veel bijzonders, maar het was misschien wel een plek om later terug te komen als ze wat wilde slapen, dus het was op zijn minst iets om in het achterhoofd te houden. Er lag wel ook een knapzak op bed, en Ella besloot die eerst voorzichtig te openen om te zien wat erin zat, want als het handig was, zou ze die sowieso meenemen. Zo niet, kon die blijven liggen.

Ze liep er dan ook naartoe, maakte hem open en zag dat er vier krentenbollen inzaten. Tevreden knoopte ze de doek weer stevig om de stok heen en haalde hem van het bed af, voor ze zich naar de ladekasten bewoog en de lades open begon te trekken. Een voor een bleken ze leeg te zijn, wat een beetje jammer was, maar ze sloot ze tevens ook allemaal weer nadat ze erin gekeken had. Nadat ze alle drie de kasten had gehad, draaide ze zich weer om om de kamer te verlaten. Even stopte ze nog bij het bed, twijfelend of ze niet een laken mee moest nemen, maar besloot toen dat het eerder tegen haar gebruikt kon worden en opende de deur dan ook weer, voorzichtig, voor het geval ze iemand tegenkwam, en stapte vervolgens de gang weer op met de intentie om de volgende kamer aan haar linkerhand binnen te gaan.

Off: Oh crap te vroeg lol Razz

Oke, Ella doorzoekt de kamer om te zien of ze wat kan vinden, en heeft gekeken in de knapzak wat erin zat. Ze heeft besloten deze mee te nemen. Ze verlaat daarna de kamer weer, zonder verder iets te doen of mee te nemen, met de intentie om de volgende kamer aan de linkerhand (dus de aangrenzende kamer) binnen te gaan. Ik ben echter niet zover gegaan just in case!

De aangrenzende kamer is vrijwel identiek aan de vorige kamer, behalve dan dat hier geen knapzak ligt. Er staat alleen een glaasje water naast een van de bedden.

De kaart wordt later geupdate, maar ik denk dat je al verder kunt met deze informatie.

Wel graag zsm een tijdsprong maken naar de volgende dag, anders gaan de tijdlijnen te ver uit wlkaar lopen.
Terug naar boven Ga naar beneden
http://www.pumpkinsparchment.nl
Ella Stone
District 11
Ella Stone

PROFIELAantal berichten : 62
Registratiedatum : 04-01-16
KARAKTER

[Dag 1->2?] Do we run, hide, flee or fight? Empty
Onderwerp: Re: [Dag 1->2?] Do we run, hide, flee or fight? | di okt 09, 2018 10:30 pm

Na eenmaal veilig aangekomen te zijn in de volgende kamer, bleek ook die enigszins een teleurstelling te zijn. Zelfde idee, geen knapzak, weer bedden zonder matrassen en weer ladekasten die volledig leeg bleken te zijn. Er stond echter wel een glas water en dat was toch handig om te hebben. Ella was niet bepaald van plan die nu meteen leeg te drinken, zeker omdat ze voor ze naar de Arena moest geprobeerd had genoeg te drinken zodat ze het toch even vol kon houden, maar het kon allicht geen kwaad hier te blijven zodat ze tenminste gebruik kon maken van het water en er eventueel ook een krentenbol mee weg kon spoelen. En wie wist, als ze hier bleef en er verder niets gebeurde, kon ze haar rust pakken en de volgende dag haar weg vervolgen.

En dat was dan ook wat ze deed. Ella bleef op de kamer (ze zocht morgen wel verder. Ze had nu tenminste eten en water. Wie wist wanneer ze daar weer tegenaan zou lopen). Er was weinig te doen, maar hé, andere mensen mochten best vechten en gewond raken en misschien had zij dan later wel een voordeel. En als ze haar vonden en haar vermoordden, dan was dat maar zo. Ze zou hier toch dood gaan.

Uiteindelijk, de volgende dag, nadat ze wat had weten te slapen, twee krentenbollen op had en het glas water op had gedronken, stopte ze het glas in de knapzak. Want glas kon toch nog best een degelijk wapen zijn en ze wist zelf ook wel dat ze sterk was, dus he, misschien kon het zijn voordelen hebben. Plus, als ze ergens schoon water kon vinden wat niet bij het startpunt was, was het altijd handig om iets te hebben waarmee ze makkelijker kon drinken.

Ze verliet dan ook daarna weer de kamer, om de kamer aan de overkant binnen te gaan. Misschien dat ze daar wat behulpzaams vond.

Off: I hope this is okay! Ella is in de kamer gebleven, heeft twee van de vier krentenbollen gegeten en het glas water leeggedronken. Het glas heeft ze in de knapzak gestopt. Ze heeft tevens wat geslapen en is de volgende ochtend de kamer uitgegaan om de kamer aan de andere kant van de gang te betreden. Het is nu de volgende ochtend. (will go to afternoon asap)

Thanks!

De kaart is geupdate. Ella komt terecht in wederom een bediendenkamer, dit keer staat er geen eten of drinken klaar.
Terug naar boven Ga naar beneden
http://www.pumpkinsparchment.nl
Ella Stone
District 11
Ella Stone

PROFIELAantal berichten : 62
Registratiedatum : 04-01-16
KARAKTER

[Dag 1->2?] Do we run, hide, flee or fight? Empty
Onderwerp: Re: [Dag 1->2?] Do we run, hide, flee or fight? | do okt 11, 2018 5:00 pm

Ella betrad de kamer... die eveneens gelijk was aan de kamers die ze al had gezien. Ze zuchtte en begon de lades weer open te rukken, want verder was er niets interessants te zien, nadat ze haar knapzak eerst even op een van de bedden had gelegd om haar handen vrij te maken. Ook deze lades bleken echter leeg te zijn en ze vloekte dan ook wel. Als er zoveel kasten waren, had er op zijn minst wel wat in mogen zitten in een van hen. Maar ja, het was niet anders en ze was nog steeds niemand tegengekomen, en dus pakte ze haar knapzak weer op en verliet ze de kamer, om de aangrenzende kamer binnen te gaan.

Off: Ella doorzoekt de kamer, verlaat hem daarna weer, om de kamer er naast in te gaan. Ik denk dat er zo'n 10 minuten verstreken zijn

Als ik me niet vergis komt Ella dan terecht in kame 53, wederom een slaapkamer van de bedienden. Dit keer komt een heftige geur haar tegemoet.

http://www.hongerspelenrpg.com/t1132-de-arena#19813
Terug naar boven Ga naar beneden
http://www.pumpkinsparchment.nl
Ella Stone
District 11
Ella Stone

PROFIELAantal berichten : 62
Registratiedatum : 04-01-16
KARAKTER

[Dag 1->2?] Do we run, hide, flee or fight? Empty
Onderwerp: Re: [Dag 1->2?] Do we run, hide, flee or fight? | za okt 13, 2018 10:02 pm

Het eerste wat ze registreerde was de heftige geur die in de kamer hing. Het was een geur die haar misselijk maakte, haar ogen haast deed doen tranen en het enige wat ze kon doen was zo snel mogelijk weer de kamer uitgaan. Ella nam geen moeite om het te doorzoeken; jammer dan als er dingen lagen. Ze strompelde/rende zo snel mogelijk verder, maar de gang door, de hoek om, om daar tegen een muur te rusten in de hoop dat ze zich snel weer beter zou voelen. Zo ver mogelijk bij die deur vandaan was een betere optie; die andere kamers die ze nu oversloeg zou ze later wel doorzoeken als ze tijd had.

Na een tijdje, toen ze zich beter voelde, kwam ze langzaam overeind en opende ze de deur naar die kamer. Hopelijk was dat beter.

Off: Meeh. Rubbish, maar oké. THIS TIME IT IS HAPPY BIRTHDAY TO YOU.

Ella gaat direct weer de kamer uit, maar voelt zich niet bepaald goed. Strompelt verder, rust uit tegen de muur in de gang, nadat ze de hoek om is gegaan. Na een tijd gaat ze een kamer in (eerste kamer vanuit 44 naar gang 57 dus zeg maar de laatste deur vanuit de richting waaruit ze is gekomen). Ik denk dat er wel een half uur-uurtje is verstreken (want haha ik ga naar de middag toe) dus laten we maar even uitgaan van het feit dat het een uur of 11 is nu

Thank you! Innocent

Ella komt terecht in bediendenkamer nr. 47. Deze ziet er wat luxer uit dan de andere bediendenkamers. Op het bureau ligt een lijstje met onder andere wat kamers. Die krijg je per pm doorgestuurd.
Terug naar boven Ga naar beneden
http://www.pumpkinsparchment.nl
Ella Stone
District 11
Ella Stone

PROFIELAantal berichten : 62
Registratiedatum : 04-01-16
KARAKTER

[Dag 1->2?] Do we run, hide, flee or fight? Empty
Onderwerp: Re: [Dag 1->2?] Do we run, hide, flee or fight? | zo okt 14, 2018 2:17 pm

Deze kamer was een stuk beter dan degene die ze een uur eerder verlaten had. Er was opnieuw weinig te vinden, maar het formulier wat ze tegenkwam bracht wel een glimlach op haar gezicht, want hier kon ze zeker gebruik van maken, hoe cryptisch het misschien ook was. Ze vouwde het vel op en stopte die in haar zak (ik neem namelijk aan dat de broek en/of jas een zak heeft) en verliet de kamer weer om even een paar stappen terug te nemen. Want als deze luxere kamer dit sooort dingen had, had een andere dat misschien ook! En dus ging ze naar de aangrenzende kamer, in de hoop dat die ook iets behulpzaams had.

Off: ella vouwt het lijstje op en stopt die in een zak (als de broem of vest geen zakken heeft, gaat het in de knapzak, maar alleen dan). Ze loopt terug om de aangrenzende kamer in te gaan. Ongeveer een kwartier/half uur is verstreken ivm het handschrift ontcijferen

Ella komt in een kamer die vergelijkbaar is met de meeste andere bedienden kamers, behalve dat hier stapelbedden staan in plaats van gewone eenpersoonsbedden.

De kaart is weer geupdate.
http://www.hongerspelenrpg.com/t1132-de-arena#19813
Terug naar boven Ga naar beneden
http://www.pumpkinsparchment.nl
Ella Stone
District 11
Ella Stone

PROFIELAantal berichten : 62
Registratiedatum : 04-01-16
KARAKTER

[Dag 1->2?] Do we run, hide, flee or fight? Empty
Onderwerp: Re: [Dag 1->2?] Do we run, hide, flee or fight? | zo okt 14, 2018 7:56 pm

Ella vloekte een beetje toen ze zag dat deze kamer weer wat minder luxe was en er minder te zien was dan de rest. Maar omdat ze niet zo groot was en ze niet zo snel kon kijken op de bovenste bedden van de stapelbedden, klom ze wel bij alle bedden omhoog om te kijken of er iets van nut was, maar er was niets te zien behalve wat lakens. Er waren wat meer ladekasten dus ze had hoop om daar iets in te vinden, maar ook dit bleek ijdele hoop te zijn. Ella vloekte dan ook, maar was vastbesloten niet op te geven. Ze was nog steeds niemand tegengekomen, en dus had ze alle kans om dingen te onderzoeken.

En dus verliet ze de kamer weer om de volgende kamer door te zoeken, nu ze die kans nog had.

Off; Ella doorzoekt de kamer, vindt niets. Verlaat de kamer om de aangrenzende kamer binnen te gaan. Laten we zeggen dat het nu zo'n 11.20 is.

Kamer 49 lijkt op de vorige kamer, met als enige verschil een aantal attributen.

http://www.hongerspelenrpg.com/t1132-de-arena#19813
Terug naar boven Ga naar beneden
http://www.pumpkinsparchment.nl
Ella Stone
District 11
Ella Stone

PROFIELAantal berichten : 62
Registratiedatum : 04-01-16
KARAKTER

[Dag 1->2?] Do we run, hide, flee or fight? Empty
Onderwerp: Re: [Dag 1->2?] Do we run, hide, flee or fight? | zo okt 14, 2018 10:00 pm

Ella grijnsde toen ze de volgende kamer binnenkwam. Dit zag er al wat beter uit. Het was nog steeds niet heel veel, maar er waren zeker dingen hier die ze kon gebruiken en mee kon nemen. Misschien kon ze iemand zelfs wel zo ver krijgen om mee samen te werken als ze dit bij zich had, want zelfs al ging ze hier dood - ze wilde alsnog iemand met haar meenemen. Ze legde haar knapzak even neer op het bed, en begon de ladekasten door te zoeken in de hoop dat er in deze wel wat te vinden was, maar helaas. Echter, nadat ze dat had gedaan, besloot ze wel een laken mee te nemen, en de lantaarn, en het doosje met lucifers (zelfs al waren het er maar zes). Misschien kon ze het laken nog wel gebruiken als wapen als ze het in de brand kon krijgen. Ze grijnsde. Misschien wat barbaars, maar dat was dit hele rotspel.

Echter, het was toch even wat om het goed mee te krijgen. Ze stopte de lucifers in haar zak, maar begon toen de knapzak toch even open te maken en zo te verdelen dat ze het laken goed om de stok kon knopen, in plaats van de doek die er omheen zat. De lantaarn, doek, de overgebleven krentenbollen en het glas stopte ze er weer in, maar ze verliet de kamer niet voor ze zeker wist dat alles goed bleef zitten en ze het goed kon dragen zonder dat het in de weg liep. Echt niet dat ze die lantaarn in haar hand hield als het overdag was. Het duurde even voor ze het voor elkaar had, maar toen het eenmaal gelukt was, verliet ze de kamer weer. Er waren immers nog wat deuren die ze gepasseerd was maar nog niet had doorzocht, dus dit was een goed moment.

En dus ging Ella weer onderweg, dit keer naar de volgende aangrenzende kamer.

Off: Ella doorzoekt de kamer weer, stopt de lucifers in haar zak, en reorganiseert haar knapzak zo dat de laken en de lantaarn er nu ook aan hangen. Het duurt even voor ze dit goed voor elkaar heeft, en er is dan ook de nodige tijd verstreken. Zodra het haar is gelukt, gaat ze de kamer uit om de eerste kamer aan haar rechterhand in te gaan (dus de aangrenzende) I'd say it's around 12.15pm now!

Ze komt terecht in kamer 50, de kaart is weer geupdate: http://www.hongerspelenrpg.com/t1132-de-arena#19813
Terug naar boven Ga naar beneden
http://www.pumpkinsparchment.nl
Ella Stone
District 11
Ella Stone

PROFIELAantal berichten : 62
Registratiedatum : 04-01-16
KARAKTER

[Dag 1->2?] Do we run, hide, flee or fight? Empty
Onderwerp: Re: [Dag 1->2?] Do we run, hide, flee or fight? | do okt 18, 2018 10:17 pm

Ook deze kamer was opzienbarend leeg. Toegegeven, er was meer dan de meeste mensen thuis hadden, maar het was toch een beetje elke keer weer hetzelfde. Desondanks hoopte Ella maar dat er hier wel wat te vinden was in die laden, want wat ze met een naaimachine aanmoest, wist ze niet, en ze was ook niet van plan de moeite te gaan nemen om die ook daadwerkelijk uit te testen. Ze legde haar knapzak voorzichtig neer op een van de bedden, alvorens ze de ladekasten weer open begon te rukken. Ze vloekte zachtjes elke keer dat ze niets tegenkwam, want dit werd een beetje triest zo, en besloot daarna maar weer de kamer te verlaten. Er waren nog genoeg kamers te ontdekken en zolang ze niemand tegenkwam, kon ze haar gang gaan.

En dus vertrok Ella weer, om dit keer de kamer in te gaan tegenover de kamer waar ze uitkwam. Tijd voor de volgende ontdekkingstocht.

Off: Ongeveer 10 minuten verstreken, Ella doorzoekt de kasten, en gaat weer weg, wil de kamer aan de overkant in.

Ella komt in de volgende bediendenkamer terecht: kamer 51. Maar voor ze goed en wel kan zien wat daar te vinden is, wordt ze met een vuistslag tegen de grond geslagen. Dominic Richards uit District 2 hoorde de deur open gaan en aarzelde niet om Ella aan te vallen. Hij heeft overigens geen wapens.
Terug naar boven Ga naar beneden
http://www.pumpkinsparchment.nl
Ella Stone
District 11
Ella Stone

PROFIELAantal berichten : 62
Registratiedatum : 04-01-16
KARAKTER

[Dag 1->2?] Do we run, hide, flee or fight? Empty
Onderwerp: Re: [Dag 1->2?] Do we run, hide, flee or fight? | vr okt 19, 2018 5:04 pm

Het eerste wat ze registreerde toen ze de deur opende, was een harde klap, een hoop pijn, en vervolgens lag ze op de grond.
'What the fuck?' Was het eerste wat Ella eruit wist te krijgen toen ze eenmaal besefte wat er was gebeurd. 'Doe je dat verdomme altijd, meteen aanvallen?' Dit was waarschijnlijk niet het meest handige om te zeggen, maar ze besloot daar niet al te lang bij stil te staan. Ze probeerde overeind te komen om te zien wie ze voor zich had, maar ze kon degene niet geheel plaatsen op het eerste moment. Toch, misschien kon ze hier het beste van maken.
'Voordat je verder wat doet, overweeg dit. Ik weet wat er in de rest van deze gang is. Ik heb en weet dingen die het de rest moeilijk kunnen maken. Als je wilt blijven leven, misschien kunnen we dan samenwerken om het de rest lastig te maken.' Of het zou werken, wist ze niet, en eigenlijk was ze niet bepaald de persoon om met iemand samen te werken, maar als samenwerken inhield dat ze de rest dwars kon zitten of om het leven kon brengen voor ze zelf ging, then so be it.

Off: Ella... ligt op de grond en probeert te onderhandelen/een bondje iets te sluiten met Dominic. Doet verder op dit moment geen poging tot vechten.

Dominic is niet iemand die graag wil samenwerken, dus valt hij haar wederom aan. Hij laat zich min of meer op haar vallen, zodat hij een knie in haar zij port en slaat nogmaals naar haar hoofd. Ella ziet wat glinsteringetjes in de lucht: sterretjes, maar valt niet helemaal flauw.
Terug naar boven Ga naar beneden
http://www.pumpkinsparchment.nl
Ella Stone
District 11
Ella Stone

PROFIELAantal berichten : 62
Registratiedatum : 04-01-16
KARAKTER

[Dag 1->2?] Do we run, hide, flee or fight? Empty
Onderwerp: Re: [Dag 1->2?] Do we run, hide, flee or fight? | za okt 20, 2018 1:07 pm

Oké. Dat werkte dus niet. Ella vloekte en begon maar te doen wat ze kon doen - iets wat niet heel veel was gezien hij zich min of meer op haar had laten vallen. Ze liet de knapzak gaan voor wat het was en probeerde terug te slaan, vuisten gebald. Of het lukte was een tweede, gezien ze niet bepaald kon zien wat ze deed en dus ook geen idee meer had waar ze uiteindelijk allemaal mikte, maar het was het enige wat ze kon doen. Makkelijk was het niet, zeker gezien zijn klappen haar sterretjes deden laten zien, maar ze wilde niet opgeven. Zelfs al werd dit lastiger en lastiger.

Off: Lol mega surprise about the working together there Razz Ella really should've paid better attention to others. Anywaaay, Ella probeert zo goed en zo kwaad als het kan terug te slaan met gebalde vuisten maar of het lukt is een tweede, zeker gezien ze niet echt weet wat ze aan het doen is en waar ze mikt

Dominic wordt geraakt op zijn kaak, maar niet erg hard. Hij pint Ella's arm tegen de grond en met zijn andere hand probeert hij haar keel dicht te knijpen, maar dat is nog niet meteen helemaal effectief.
Terug naar boven Ga naar beneden
http://www.pumpkinsparchment.nl
Ella Stone
District 11
Ella Stone

PROFIELAantal berichten : 62
Registratiedatum : 04-01-16
KARAKTER

[Dag 1->2?] Do we run, hide, flee or fight? Empty
Onderwerp: Re: [Dag 1->2?] Do we run, hide, flee or fight? | za okt 20, 2018 5:18 pm

Ella voelde hoe haar vuist tegen zijn kaak aankwam, maar het leek weinig effect te hebben. Ze vloekte toen hij een arm tegen de grond drukte en ze probeerde dan ook behoorlijk tegen te stribbelen. Een andere hand was tegen haar keel aan het drukken en ze greep met haar vrije arm zijn hand vast in de hoop dat ze zijn hand van haar keel kon rukken. Zo goed en zo kwaad als t ging probeerde ze ook haar benen en voeten te bewegen in de hoop hem of te raken of los te komen, wat ook het meest makkelijk ging; maar het bleef lastig. Voor nu was het noodzaak dat ze zijn hand van haar keel afkreeg, zodat ze weer normaal kon ademen, maar of het lukte was anders.

Off: Ella probeert tegen te stribbelen om haar arm los te krijgen en met haar benen hem te raken of op de een of andere manier los te komen, en met haar vrije hand zijn hand van haar keel af te rukken.

Het lukt Ella om haar arm los te krijgen, Dominic verliest hierdoor zijn evenwicht enigszins en moet ook haar keel loslaten.

(Ps. voel je vrij Dominic te godmoden om het gevecht verder te schrijven, als je dat prettig vindt. Zolang het niet om zware wonden/moord gaat mag je wel wat vrijheid nemen met NPCs. =) )
Terug naar boven Ga naar beneden
http://www.pumpkinsparchment.nl
Ella Stone
District 11
Ella Stone

PROFIELAantal berichten : 62
Registratiedatum : 04-01-16
KARAKTER

[Dag 1->2?] Do we run, hide, flee or fight? Empty
Onderwerp: Re: [Dag 1->2?] Do we run, hide, flee or fight? | zo okt 21, 2018 9:10 pm

Het feit dat ze zichzelf loskreeg verbaasde haar enigszins, maar veel tijd om erbij stil te staan nam ze niet. In plaats daarvan deed ze haar uiterste best gebruik te maken van het feit dat hij zijn evenwicht verloor om hem helemaal van haar af te krijgen, erbij gebruik makend van zowel haar vuisten als benen om hem op zoveel mogelijk plekken te kunnen raken. Zodra ze het idee had dat ze meer vrijheid had, greep ze haar knapzak bij de zak zelf, en deed een poging de complete zak zelf tegen zijn hoofd aan te rammen met alle kracht die ze had. Jammer dan als de lantaarn kapot ging. Jammer dan als het glas brak en ze niet zeker meer kon zijn of de krentenbollen veilig waren om te eten; ze had belangrijkere dingen aan haar hoofd. En het belangrijkste was nog steeds dat ze niet dood wilde gaan zonder iemand met zich mee te nemen.

Off: Nah. Vind ik eig juist zelf minder prettig lol Razz Anyway, Ella probeert van het verlies van evenwicht gebruik te maken en hem van haar af te schoppen/slaan. Als dit lukt en ze komt vrij, krijpt ze de knapzak vast bij de zak zelf en probeert ze die tegen zijn hoofd aan te slaan en negeert hierbij wat er allemaal kapot kan gaan.

Ella weet Dominic met succes van zich af te krijgen. Hij krijgt een paar flinke builen op zijn hoofd van de knapzak-aanval. Er sijpelt zelfs wat bloed langs zijn linkeroog. Woedend trekt hij Ella aan haar haren naar zich toe en slaat zijn arm om haar hals in wederom een poging haar te wurgen.
Terug naar boven Ga naar beneden
http://www.pumpkinsparchment.nl
Ella Stone
District 11
Ella Stone

PROFIELAantal berichten : 62
Registratiedatum : 04-01-16
KARAKTER

[Dag 1->2?] Do we run, hide, flee or fight? Empty
Onderwerp: Re: [Dag 1->2?] Do we run, hide, flee or fight? | ma okt 22, 2018 10:04 pm

Ella was blij dat ze hem een paar keer goed had weten te raken en was minder enthousiast over het feit dat ze aan haar haren werd getrokken. Ze stribbelde opnieuw behoorlijk tegen en probeerde hem nog steeds te raken waar ze kon, met zowel voeten, als vuist, als knapzak. Ze probeerde voornamelijk zelf zijn keel te raken met haar vuist, in de hoop dat het de greep om haar hals deed verminderen, en in de hoop dat het hem dusdanig af zou lijden dat ze hem kon vermoorden. Vluchten zou immers absoluut geen zin hebben en nu ze hieraan was begonnen, wilde ze dit verdomme afmaken ook. Dus deed ze haar best, wilde ze hem niet het genoegen geven om hem haar te laten wurgen. En ze vocht.

Off: Ella stribbelt opnieuw tegen en blijft hem te proberen te raken waar ze kan met zowel vuist, knapzak en voeten - maar mikt voornamelijk met haar vuist op zijn hals

Een chaotische worsteling. Het lukt Dominic maar niet om een goede wurggreep aan te leggen doordat Ella zo tegenstribbelt. Haar lukt het echter ook niet om de overhand te krijgen. Haar uithalen raken wel, maar hebben niet genoeg impact.
Dominic geeft Ella wel een harde vuistslag in haar zij, met zijn andere arm blijft hij proberen een goede greep om haar nek te krijgen.
Terug naar boven Ga naar beneden
http://www.pumpkinsparchment.nl
Ella Stone
District 11
Ella Stone

PROFIELAantal berichten : 62
Registratiedatum : 04-01-16
KARAKTER

[Dag 1->2?] Do we run, hide, flee or fight? Empty
Onderwerp: Re: [Dag 1->2?] Do we run, hide, flee or fight? | wo okt 24, 2018 11:57 am

Ella vloekte toen ze een harde slag in haar zij kreeg en even hapte ze naar adem, maar veel tijd besteedde ze er niet aan. Uithouden was noodzaak en ze moest maar door de pijn heen vechten, en dus bleef proberen uit te houden, ongeacht hoeveel pijn ze had. En dus bleef ze uithalen, niet meer specifiek richtend op zijn nek, maar overal waar ze raken kon, met zoveel kracht als dat mogelijk was. Tevens bleef blijven bewegen ook noodzaak; ze moest die arm van haar nek krijgen. En dus bleef ze schoppen, slaan, bewegen. Tegen zijn hoofd, arm, nek, en overal waar ze hem verder maar kon raken. Ze ging dit verdomme niet verliezen.

Off: Ella blijft tegenstribbelen en hem te proberen te raken waar ze kan met zoveel mogelijk kracht - niet specifiek meer gefocust op zijn hals maar meer raken waar ze hem raken kan. Ze heeft wel even naar adem gehapt toen hij haar in haar zij sloeg, maar probeert door de pijn heen te bijten en weigert op te geven.

Dominic zal straks een hoop pijnlijke plekken hebben door al Ella's uithalen, maar hij negeert voor nu de pijn en weet zijn nekklem eindelijk te leggen. Daarna gaat het heel snel. Ella verliest binnen een paar tellen haar bewustzijn. Voor Dominic is het dan alleen nog een kwestie van het afmaken. Niet veel later klinkt een kanonschot: Ella is gestorven.
Terug naar boven Ga naar beneden
http://www.pumpkinsparchment.nl
Gesponsorde inhoudPROFIEL
KARAKTER

[Dag 1->2?] Do we run, hide, flee or fight? Empty
Onderwerp: Re: [Dag 1->2?] Do we run, hide, flee or fight? |

Terug naar boven Ga naar beneden
 

[Dag 1->2?] Do we run, hide, flee or fight?

Vorige onderwerp Volgende onderwerp Terug naar boven 
Pagina 1 van 1

Permissies van dit forum:Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum
De Hongerspelen :: De Spelen :: 5de Hongerspelen :: De Arena-