Een RPG-forum gebaseerd op de Hongerspelen. Maak een personage aan voor een van de districten en doe mee aan de Hongerspelen!
 
IndexZoekenRegistrerenInloggen

N

O

S

A

E

S

S

T

H

G

I

L

T

O

P

S

Personage van het seizoen
Milly Butterworth
Winnares 1e Spelen
Sage Malone
Winnares 2e Spelen
Madelynn Bristow
Winnares 3e Spelen
Solar Gbadamosi
Winnares 4e Spelen
Kasa Locklear

F

F

A

T

S

Admini
Cecilia Peak
Admini
Tyrell Peak
Moderator
Nike Foxglove
Moderator
Matthew Mills

S

T

I

D

E

R

C

© 2013 - 2015
De Hongerspelen RPG is ontworpen en gemaakt door de Adminies en is gebaseerd op de Hongerspelen trilogie van Suzanne Collins.

Deze skin is getest op
Google ChromeMozilla Firefox

Deel
 

 [DAG 2] It Takes Two

Vorige onderwerp Volgende onderwerp Ga naar beneden 
AuteurBericht
Crystal Forrest
District 1
Crystal Forrest

PROFIELAantal berichten : 48
Registratiedatum : 16-08-13
KARAKTER
Karakter Informatie
Geslacht: Vrouw
Beroep: Bedelaar
Leeftijd: 12 Jaar

[DAG 2] It Takes Two Empty
Onderwerp: [DAG 2] It Takes Two | zo okt 07, 2018 7:30 pm

Ze wist niet zo goed hoe ze het klaargespeeld hadden... Nee, ze wist het wél. Ze wist prima hoe ze het klaargespeeld hadden om dag 2 te bereiken. Ze hadden alles wat ook maar enigszins gevaarlijk leek, vermeden. Ze hadden uren doorgebracht in een stil hoekje, luisterend naar de geluiden in het huis. Meestal hoorden ze niets, maar ze hadden ook voetstappen gehoord.
Dat ze dag 2 hadden bereikt, was nu echter goed te merken: Ze begonnen honger te krijgen. Neo als eerste, want Spring was een beetje honger wel gewend.

‘We zullen toch echt in beweging moeten komen,’ drong Neo voor de zoveelste keer aan. Hij was lang niet zo’n scheiterd als Spring, en was het liefst al lang op ontdekkingsreis gegaan. Maar ze hadden geen wapens en Spring wist zeker dat ze nooit iemand zou kunnen vermoorden met haar blote handen. Zelfs als ze de oprechte intentie al had, dan nog zouden haar kleine handjes en slappe spiertjes niet opgewassen zijn tegen zelfs maar de zwakste tributen.

‘Jaja,’ fluisterde Spring terug. Dat Neo niet gefluisterd had, werkte haar op de zenuwen. Iedereen kon hen zo horen! ‘Maar we moeten echt nog even goed luisteren of er niet iemand door die gang loopt.’
In het donkere hoekje waar ze zaten, kon Spring Neo’s gezicht niet zien, maar ze wist dat hij met zijn ogen rolde. Hij was nou eenmaal een dappere jongen, het moest ook moeilijk voor hem zijn zich te moeten bekommeren om een klein meisje als zij.

‘We zijn al een uur aan het luisteren of er niemand om het hoekje staat... Een uur!’ zei Neo ongeduldig. ‘We moeten op zoek gaan naar een keuken, naar eten. En een mes zou ook geen overbodige luxe zijn.’ Toen Spring stil bleef, vervolgde hij: ‘Ik snap dat je het eng vindt, dat je je nergens in dit huis zo veilig zult voelen als hier... Maar we mogen niet verhongeren. En als we te lang op één plek blijven zitten, dan zullen de Spelmakers een manier bedenken om ons hier weg te krijgen...’

Met tegenzin kwam Spring overeind. ‘Oké dan,’ zei ze. ‘Maar jij gaat voorop.’ Ze dacht aan de trap waar plotseling een trede onder haar voeten vandaan was geklapt. Dat was het moment geweest waarop ze zich pas echt goed besefte dat een huis in een arena veel meer was dan alleen een huis. Het was één grote boobytrap. Ze was dan ook opgelucht geweest toen ze doorhad dat Neo achter haar aan was gekomen. Op de een of andere manier had hij de strijd bij de Hoorn weten te omzeilen en was hij achter haar aan gekomen. Ze had hem zachtjes geroepen en hij was naar boven komen rennen. Boven aan de trap waren ze naar links gerend, nog eens naar links, en toen naar echts, een halletje in. Daar waren ze in een donker hoekje gekropen, waarvan ze zeker wisten dat niemand hen kon zien.

En nu zouden ze dat veilige hoekje dus verlaten. ‘Waar wil je heen?’ vroeg Spring, vastbesloten om Neo de leiding te laten nemen. Spring was niet bepaald op haar mondje gevallen, maar ook alles behalve een natuurlijke leider. Ze was meer een eenzaam figuur, die weinig ervaring had met samenwerken. Behalve dan met Summer, Winter en Autumn, dacht ze, met een steek van verdriet. Neo bleek geen moeite te hebben met het maken van keuzes. Hij haalde zijn schouders op. ‘Geen idee waar de keuken zou kunnen zitten,’ zei hij. ‘Laten we die deur eens proberen.’ En voordat Spring bezwaar kon maken, liep hij al resoluut naar de deur toe en duwde hij deze open. Spring kwam voorzichtig achter hem aan, hopend dat er geen gruwelen achter die deur zouden liggen.

TLDR:
- Neo en Crystal hebben zich de hele dag verborgen gehouden
- Neo wordt ongeduldig en hongerig en wil op zoek naar een keuken
- Ze hebben in een halletje links op de kaart gezeten, en gaan nu naar een ruimte zuid op de kaart.
- Rond 12:00

Neo en Crystal treffen de ontbijtkamer. De arena-omschrijving is weer ge-update:
http://www.hongerspelenrpg.com/t1132-de-arena#19813


_________________
[DAG 2] It Takes Two 1sY81HU
Terug naar boven Ga naar beneden
Crystal Forrest
District 1
Crystal Forrest

PROFIELAantal berichten : 48
Registratiedatum : 16-08-13
KARAKTER
Karakter Informatie
Geslacht: Vrouw
Beroep: Bedelaar
Leeftijd: 12 Jaar

[DAG 2] It Takes Two Empty
Onderwerp: Re: [DAG 2] It Takes Two | vr okt 12, 2018 4:46 pm

De kamer die ze binnenkwamen, leek veilig te zijn. Leek, want je wist het maar nooit met die spelmakers. Even dacht Spring dat ze een kamer binnengelopen waren met heel erg veel eten, maar een tweede blik op de tafel deed haar beseffen dat er weliswaar veel borden en bestek opgesteld stonden, maar dat het eten zich beperkte tot een paar sneetjes brood. (Wat eigenlijk best goed overeen kwam met Spring’s leven in District 1. Meer bestek dan eten. Of nee, dat was eigenlijk niet waar, want echt bestek hadden ze ook niet gehad en de twee messen die ze wél hadden, hadden ze met z’n drieën moeten delen.)

Enfin, de eetkamer dus. Neo had even naar het brood gekeken en het bestek aangeraakt, maar liep toen verder door de kamer, vol interesse en achterdocht. ‘Laten we eerst even eten,’ zei Spring tegen hem, terwijl ze zag hoe Neo even bij de open haar stond en bedenkelijk naar een koort keek, dat er uit zag alsof het bedoeld was om aan te trekken.

Neo schudde zijn hoofd. ‘Het brood kan vergiftigd zijn,’ zei hij, waarop Spring met haar ogen rolde. ‘We moeten wat eten,’ zei ze. ‘En we kunnen moeilijk wachten en hopen dat iemand ons wat eten sponsort, zodat we zeker weten dat het niet vergiftigd is.’
‘Zou er ook een hond in dit huis rondlopen?’ vroeg Neo zich af. ‘Of een kat? Of misschien hebben ze ergens vogels?’
Spring pakte een geroosterde snee brood op en keek hem aan. Neo had zijn aandacht losgetrokken van het koord en keek terug. ‘Hoezo?’ vroeg Spring. Ze vroeg zich af of Neo van plan was die dieren te zoeken en te doden. Prima, wat Spring betreft, maar ze had nú honger.
‘Oh,’ zei Neo. ‘We zouden een stukje brood aan ze kunnen voeren, en kunnen kijken of ze dat overleven.’
‘Er ís al zo weinig!’ zei Spring geagiteerd. Ze moest moeite doen om haar stem niet echt te verheffen, wie weet wie er op dit moment op de gang liep. ‘Misschien is dit wel het enige eten in het hele huis. Kom hier Neo, we eten allebei twee sneetjes brood en nemen de andere twee mee terwijl we op zoek gaan naar meer eten.’

Neo leek nog steeds te aarzelen, maar Spring deed daar niet aan mee. Uitdagend keek ze haar bondgenoot aan. ‘Ik stik liever in een sneetje brood, dan dat ik met een lege maag in elkaar geslagen wordt door een ander kind.’ En met die woorden nam ze een flinke hap van het sneetje brood.

TL;DR:

- Neo en Spring aarzelen over de sneetjes brood.
- Spring neemt een hap.
- Dit is dus vóór dat er op de deur geklopt wordt (ca. 12 uur ofzo). Ik wacht even de edit af (of Spring dit sneetje brood overleeft of niet) en daarna zal ik een post maken over het geklop op de deur.
Spring kan haar sneetje brood rustig opeten, hij is niet giftig.

_________________
[DAG 2] It Takes Two 1sY81HU
Terug naar boven Ga naar beneden
Crystal Forrest
District 1
Crystal Forrest

PROFIELAantal berichten : 48
Registratiedatum : 16-08-13
KARAKTER
Karakter Informatie
Geslacht: Vrouw
Beroep: Bedelaar
Leeftijd: 12 Jaar

[DAG 2] It Takes Two Empty
Onderwerp: Re: [DAG 2] It Takes Two | vr okt 12, 2018 5:02 pm

Spring had nog maar net haar eerst hap doorgeslikt en Neo had grote ogen van verbazing opgezet, toen er plotseling op de deur geklopt werd. De twee keken elkaar verschrikt aan. Wat was dat? Waarom klopte daar iemand? Dat kon een tribuut zijn, maar anderzijds... waarom zouden tributen zich aankondigen door op de deur te kloppen? Was er een troostprijs te winnen voor de tribuut die zich het beste aan de etiquette hield? Voor een fractie van een seconde stonden Neo en Spring elkaar roerloos aan te kijken. Toen kwamen ze beide in beweging.

‘Het bestek!’ siste Neo, maar dat hoefde hij eigenlijk al niet te zeggen. Met haar vlugge dieveggevingertjes graaide Spring al het bestek bij elkaar dat ze te pakken kon krijgen. De sneetjes brood stopte ze in haar shirt, net zoals een paar vorken en messen. Neo deed hetzelfde. Ze haastten zich langs de tafel om alle messen en vorken te pakken, de lepels lieten ze liggen. Spring hield één mes in haar hand, voor zich, als een wapen. Ze zag dat Neo hetzelfde deed. Hijgend van de vluchtige inspanning, bleven ze bij de deur staan waar zojuist op geklopt werd. In het zicht van degene die naar binnen zou komen, maar wel op veilige afstand. Spring een stukje naar links, Neo een stukje naar rechts.

Ze keken dan weer naar elkaar, dan weer naar de deur. En nu? Moesten ze een vriendelijk “kom binnen” roepen? Maar nee, natuurlijk deden ze dat niet. Met hun nieuwverworven wapens in de aanslag, en hun kleding volgepropt met messen en vorken, wachtten ze vol spanning op wat er zou gaan gebeuren.

TL;DR:

- Crystal sterft niet aan het sneetje brood (yay)
- Er wordt op de deur geklopt
- Paniek!
- Maar ze kunnen nog wel helder denken, want Neo en Crystal claimen snel alle messen en vorken en de sneetjes brood.
- Ze wachten gespannen af, beide met een mes in de aanslag en hun blik op de deur.
- Ze staan ter hoogte van het begin van de tafel (vanuit de deuropening gezien), Spring links van de tafel, Neo rechts.

_________________
[DAG 2] It Takes Two 1sY81HU
Terug naar boven Ga naar beneden
Gabriel Katz
District 7
Gabriel Katz

PROFIELAantal berichten : 88
Registratiedatum : 18-03-18
KARAKTER
Karakter Informatie
Geslacht: Man
Beroep: Scholier / Uitvaartondernemer
Leeftijd: 14

[DAG 2] It Takes Two Empty
Onderwerp: Re: [DAG 2] It Takes Two | vr okt 12, 2018 7:00 pm

Gabriel liet zijn hand zakken en fronste even verbaasd toen hij iets hoorde. Hij boog wat naar de deur toe. Het klonk als... geklingel? Alsof iemand een tafel dekte? Hij keek even opzij naar Opal. "Hallo?" zei hij, terwijl hij een hand op de deurklink legde. Hij aarzelde. "Dit zijn Gabriel en Opal. We zijn niet gevaarlijk." Opal snoof, wetend dat die laatste zin misschien niet ontzettend overtuigend was, en gebaarde dat hij de deur open moest doen. Wie of wat er ook aan de andere kant wachtte, zij was er klaar voor, dus duwde Gabriel de klink omlaag. Met een zacht duwtje zwaaide de deur voor hem open, een ruime kamer met een lange tafel in het midden onthullend. En twee tieners met messen in hun hand. Opal hield hen gespannen in de gaten, en Gabriel stak aarzelend glimlachend een hand op. "Hey."

Samenvatting:
- Na het aankloppen klinken er wat vreemde geluiden uit de kamer.
- Gabriel doet een poging tot het geruststellen van de mogelijke aanwezigen.
- Hij opent de deur en begroet het tweetal uit district 1

_________________
So keep your head up in the clouds / live tomorrow now
Run rings 'round roses 'til we all fall down
Keep dancing til your last song's sung / 'til your last breath's done
Run rings 'round roses 'til we all fall down
Terug naar boven Ga naar beneden
Crystal Forrest
District 1
Crystal Forrest

PROFIELAantal berichten : 48
Registratiedatum : 16-08-13
KARAKTER
Karakter Informatie
Geslacht: Vrouw
Beroep: Bedelaar
Leeftijd: 12 Jaar

[DAG 2] It Takes Two Empty
Onderwerp: Re: [DAG 2] It Takes Two | zo okt 14, 2018 5:11 pm

“Hallo?” klonk er aan de andere kant van de deur. Spring en Neo keken elkaar verrast aan, toen de mensen aan de andere kant van de deur zichzelf aankondigden. Tributen! Die zichzelf aankondigden! Was dit een valstrik? Spring keek hulpzoekend naar Neo, maar die haalde slechts zijn schouders op. Afwachten, leek hij te willen zeggen. Wel keek hij nog even over zijn schouder naar de deur waar ze zélf eerder doorheen waren gekomen. Spring volgde zijn blik, maar zag daar niets. Dacht Neo ook dat ze in de val gelokt zouden worden? Misschien kwamen er straks twee tributen door die andere deur gestormd, die hen van achteren zouden belagen zodra ze afgeleid waren door Gabriel en Opal.

Spring draaide haar hoofd met een ruk terug, toen ze de deurklink naar beneden hoorde gaan. De deur zwaaide open en Gabriel en Opal werden zichtbaar. Gabriel stak zijn hand op en groette hen.
‘Hoi,’ sprak Neo, niet geheel vriendelijk. Spring hield haar mond. Neo vervolgde: ‘Wat is de bedoeling hiervan? Waarom vallen jullie ons niet aan? Met hoeveel zijn jullie?’ Spring vond dat hij wel iets rustiger aan mocht doen met zijn vragen, maar Neo keek slechts gespannen naar de twee tributen in de deuropening. Hij vertrouwde dit voor geen meter. En, truth to be told, Spring vertrouwde het zelf ook niet helemaal. Ze klemde haar mes stevig vast in haar handen.

TL;DR:
- Crystal en Neo vertrouwen de situatie niet helemaal, ze zijn op hun hoede.
- Neo vraagt op de man af wat G&O van plan zijn en of ze nog meer mensen bij zich hebben.

_________________
[DAG 2] It Takes Two 1sY81HU
Terug naar boven Ga naar beneden
Gabriel Katz
District 7
Gabriel Katz

PROFIELAantal berichten : 88
Registratiedatum : 18-03-18
KARAKTER
Karakter Informatie
Geslacht: Man
Beroep: Scholier / Uitvaartondernemer
Leeftijd: 14

[DAG 2] It Takes Two Empty
Onderwerp: Re: [DAG 2] It Takes Two | zo okt 14, 2018 5:58 pm

Zijn aankondiging had de twee bewapende tieners duidelijk niet gerustgesteld, maar Gabriel probeerde zich niet te veel zorgen te maken. Ondanks de messen in hun hand zouden ze niet aanvallen, zei hij tegen zichzelf. Niet zolang Opal en hij hen niet lieten schrikken. Daarom stapte hij de kamer ook nog niet in en lette erop dat hij zijn handen in het zicht van het tweetal hield. Dat Neo hen begroette voor hij begon met vragen stellen, zag Gabriel als een goed teken. "Het zijn alleen wij tweeën, ik beloof het je", zei hij, Neo recht aankijkend. "Er is geen bedoeling", voegde Opal eraan toe, met de hint van bitterheid die altijd in haar stem aanwezig leek. "Het is puur toeval dat we jullie tegenkomen en we hebben beide geen enkele behoefte aan een gevecht. Ik zou ons ook weinig kans van slagen geven", vervolgde ze met een blik op Neo, die hen vermoedelijk in zijn eentje aan zou kunnen. "We willen niet vechten", zei Gabriel, om het een beetje anders te verwoorden. Hij keek naar Chrystal, die er gisteren nog zo bang had uitgezien, en naar Neo, die bij de trainingen geen onvriendelijke indruk had gemaakt. "Jullie ook niet, toch?"

Samenvatting:
- Gabriel en Opal blijven staan waar ze staan en proberen Chrystal en Neo ervan te overtuigen dat ze geen kwade bedoelingen hebben.

_________________
So keep your head up in the clouds / live tomorrow now
Run rings 'round roses 'til we all fall down
Keep dancing til your last song's sung / 'til your last breath's done
Run rings 'round roses 'til we all fall down
Terug naar boven Ga naar beneden
Crystal Forrest
District 1
Crystal Forrest

PROFIELAantal berichten : 48
Registratiedatum : 16-08-13
KARAKTER
Karakter Informatie
Geslacht: Vrouw
Beroep: Bedelaar
Leeftijd: 12 Jaar

[DAG 2] It Takes Two Empty
Onderwerp: Re: [DAG 2] It Takes Two | zo okt 14, 2018 9:29 pm

Een bondgenootschap van vier, dacht Spring. Dat was wat er nu voor hen lag. Als ze Gabriel en Opal durfden te vertrouwen. Ze wierp weer een blik over haar schouder, naar de deur die achter hen lag. Dat, of een gevecht op leven en dood, maar daar leek niemand op te zitten wachten.
‘We willen niet vechten,’ had Gabriel gezegd. ‘Jullie ook niet, toch?’ En toen was het stil geworden. Nee, zij wilden ook niet vechten. Maar ze hadden weinig keuze, of wel dan? Er kon maar één winnaar zijn, en het Capitool, de Spelmakers... zij zouden het echt niet goed vinden als er niet gevochten werd.

‘Wij willen ook niet vechten,’ zei Neo, na een blik uitgewisseld te hebben met Spring. Ze kenden elkaar niet goed genoeg om zonder woorden vlekkeloos te kunnen communiceren, maar ze kenden elkaar wél goed genoeg om te weten hoe ze zich voelden in deze arena. Hij vervolgde zakelijk: ‘Maar we laten jullie ook niet zomaar rondlopen. We kunnen dus toch gaan vechten, óf we kunnen deze ontmoeting vriendelijker afsluiten. Laten we het eens hebben over een bondgenootschap. Jullie zijn beide geen vechters, zeggen jullie. Wat kunnen jullie ons bieden? En wat verwachten jullie van ons?’

Spring knikte slechts om Neo te steunen in zijn woorden. Ze zag dat het niet zoveel uitmaakte wat Gabriel of Opal nu zou zeggen, Neo zag een bondgenootschap wel zitten. Hij vertrouwde deze mensen. Híj had niet meer over zijn schouder gekeken, in tegenstelling tot Spring, die haar mes nog steeds stevig vast klemde. Zíj was minder goed van vertrouwen. Ze zou Neo volgen in zijn beslissingen, want ze wist dat ze zonder hem niets zou kunnen bereiken, maar dat betekende niet dat ze niet op haar hoede hoefde te zijn.
Tl;dr:

- Twijfel. Neo vertrouwd G&O, Spring is minder goed van vertrouwen.
- Neo stelt een bondgenootschap voor.

_________________
[DAG 2] It Takes Two 1sY81HU
Terug naar boven Ga naar beneden
Gabriel Katz
District 7
Gabriel Katz

PROFIELAantal berichten : 88
Registratiedatum : 18-03-18
KARAKTER
Karakter Informatie
Geslacht: Man
Beroep: Scholier / Uitvaartondernemer
Leeftijd: 14

[DAG 2] It Takes Two Empty
Onderwerp: Re: [DAG 2] It Takes Two | di okt 16, 2018 7:26 pm

Heet bleef een tijdlang stil. Gabriel en Opal wachtten rustig, of misschien berustend, af wat het zou worden, en op Gabriels gezicht brak een brede grijns door toen Neo zei dat zij ook niet wilden vechten. Goed zo, dacht Gabriel, en hij voelde daadwerkelijk iets van trots voor Neo en Chrystal omdat ze niet alleen maar bang waren, maar voor een vriendelijke optie wilden kiezen, ondanks dat ze met hun wapens in het voordeel zouden zijn in een gevecht. Waren Mineko en Jonathan maar zo sterk geweest. Hij schudde de gedachte aan de twee jongens uit zijn hoofd en concentreerde zich weer op het moment. Opal, die het idee het idee had dat ze niets te bieden hadden, en ook niets terug verwachtte, liet Gabriel het woord doen. "Wat je van ons kunt verwachten, hm?" zei deze. Hij haalde zijn schouders op. "Gezelschap?", probeerde hij. Zou dat genoeg zijn? "Oh, en we hebben vannacht wat eetbare planten verzameld, die zouden we kunnen delen", voegde hij eraan toe, omhoog kijkend naar zijn bloemenkroon. "En wat betreft wat we van jullie verwachten... Een beetje vriendelijkheid zou fijn zijn, deze laatste dagen." Hij leunde tegen de deurpost, zijn armen over elkaar geslagen, ontspannen. De tributen uit 1 hadden de messen nog steeds in hun hand, Chrystal had de hare stevig vastgeklemd, maar Gabriel vertrouwde erop dat ze ze niet zouden gebruiken.

Samenvatting:
- Gabriel biedt gezelschap en bloemen, en vraagt om wat vriendelijkheid.

_________________
So keep your head up in the clouds / live tomorrow now
Run rings 'round roses 'til we all fall down
Keep dancing til your last song's sung / 'til your last breath's done
Run rings 'round roses 'til we all fall down
Terug naar boven Ga naar beneden
Crystal Forrest
District 1
Crystal Forrest

PROFIELAantal berichten : 48
Registratiedatum : 16-08-13
KARAKTER
Karakter Informatie
Geslacht: Vrouw
Beroep: Bedelaar
Leeftijd: 12 Jaar

[DAG 2] It Takes Two Empty
Onderwerp: Re: [DAG 2] It Takes Two | vr okt 19, 2018 11:46 am

Gezelschap en eetbare planten. Hm. Spring had niet zoveel behoefte aan gezelschap van deze twee onbekenden, maar eetbare planten waren meer dan welkom. Dat ene hapje brood dat ze net naar binnen gewerkt had, had heerlijk gesmaakt, maar ze hadden maar vier sneetjes en wie weet hoe lang ze het daar nog op zouden moeten doen. In ruil voor vriendelijkheid. Spring beschouwde zichzelf niet als een vriendelijk persoon, uiteindelijk was ze slechts een overlever, iemand die altijd haar eigen hachje zou proberen te redden, maar ze kon best doen alsof. In ruil voor eetbare planten. Ze keek verlangend naar de bloemen op Gabriels hoofd, een detail waar ze eerder nog geen aandacht aan had geschonken. Het zag er maar ridicuul uit, maar ja, had zij geweten dat die bloemen eetbaar waren, en dus van levensbelang konden zijn.

Neo leek haar gedachtengang te volgen. ‘Prima, dat is een deal waar ik wel mee kan leven,’ zei hij. Hij stopte zijn mes weg, stapte naar Gabriel toe en stak zijn hand uit, om het bondgenootschap te verzegelen. Spring bleef afwachtend staan. Wat doen we met de messen? wilde ze zeggen, maar ze wist niet of Gabriel en Opal doorhadden dat ze nog meer messen bij zich droegen en ze wist ook niet of het verstandig was om het aan ze te laten weten en dus hield ze haar mond en liet ze Neo het voortouw nemen. Ik zal maar niks zeggen, dacht Spring, en vervolgens, schuldbewust: Misschien kunnen we onze vorken met ze delen.

TL;DR:
- Spring en Neo zijn geïnteresseerd in de bloemen.
- Neo stapt naar Gabriel toe, met uitgestoken hand, om het bondgenootschap definitief te maken. Spring blijft staan wachten om te zien of Neo het handenschudden wel overleeft (you never know).

_________________
[DAG 2] It Takes Two 1sY81HU
Terug naar boven Ga naar beneden
Gabriel Katz
District 7
Gabriel Katz

PROFIELAantal berichten : 88
Registratiedatum : 18-03-18
KARAKTER
Karakter Informatie
Geslacht: Man
Beroep: Scholier / Uitvaartondernemer
Leeftijd: 14

[DAG 2] It Takes Two Empty
Onderwerp: Re: [DAG 2] It Takes Two | za okt 20, 2018 12:04 pm

Gabriel ging weer rechtop staan en stapte nu eindelijk de kamer in om Neo de hand te schudden, waarmee hun bondgenootschap bezegeld was. De jongen uit 1 had een stevige handdruk, als een houthakker, een eerlijke handdruk. Hij had het mes weggestopt, een blijk van vertrouwen waar Gabriel blij mee was. Hij stapte op Chrystal toe en stak zijn hand naar haar uit om ook te hare te schudden en keek om naar Opal, die ook de kamer in was gestapt. Hoewel ze niet glimlachte, kreeg hij het idee dat zij ook wel tevreden was met de afloop van deze ontmoeting. "In de kamer hierachter is een kraan, mochten jullie iets willen drinken", zei ze terwijl ze opzij stapte om de deuropening vrij te maken.

Samenvatting:
- Gabriel en Neo schudden elkaar de hand, Gabriel wil Chrystal ook de hand schudden.
- Opal vertelt over de kraan in de badkamer.

_________________
So keep your head up in the clouds / live tomorrow now
Run rings 'round roses 'til we all fall down
Keep dancing til your last song's sung / 'til your last breath's done
Run rings 'round roses 'til we all fall down
Terug naar boven Ga naar beneden
Crystal Forrest
District 1
Crystal Forrest

PROFIELAantal berichten : 48
Registratiedatum : 16-08-13
KARAKTER
Karakter Informatie
Geslacht: Vrouw
Beroep: Bedelaar
Leeftijd: 12 Jaar

[DAG 2] It Takes Two Empty
Onderwerp: Re: [DAG 2] It Takes Two | zo okt 21, 2018 7:23 pm

Spring had helemaal niet door gehad dat ze haar adem in had gehouden, terwijl Neo naar Gabriel toe liep. Maar toen ze elkaar de hand schudden, en Neo vervolgens naar Opal toe ging, voelde Spring zichzelf ineens ontspannen. Ze ademde uit en liet de greep op het mes iets verslappen. Haar hand ging naar beneden, niet langer dreigend naar de twee nieuwkomers. Gabriel stak zijn hand naar haar uit, en Spring wist een glimlachje op haar gezicht te toveren. Eigenlijk was het wel fijn om extra tributen om zich heen te hebben. Ze pakte het mes over van haar rechter- naar haar linkerhand, zodat ze Gabriel een handdruk kon geven. Vervolgens gaf ze Opal ook een hand.

Opal vertelde vervolgens dat er een kraan met water was in een andere kamer. Dat klonk goed! Neo en Spring hadden niet gedronken sinds ze de arena binnen waren gekomen. ‘Fijn,’ zei Spring dus, terwijl Neo de deuropening al door ging om de kraan te zoeken. ‘We hebben nog niets gedronken in de arena.’ Spring wilde Neo al achterna lopen, toen ze zich plots iets bedacht. ‘Oh!’ zei ze, en ze stak haar hand in haar shirt. Met de nodige moeite haalde ze twee vorken tevoorschijn. ‘Deze kunnen jullie misschien wel gebruiken. Het is niet veel, maar het kan als wapen gebruikt worden.’ Ze grijnsde verontschuldigend naar Gabriel en Opal, en reikte hen de bizar versierde vorken aan.

Neo was in de deuropening blijven staan en leunde tegen de deurpost aan. Hij had een glimlach op zijn gezicht. ‘Niet zo zuinig, Spring,’ zei hij met een lach, en hij haalde twee messen te voorschijn en gaf die aan Gabriel en Opal. ‘Kom, hier hebben jullie ook allebei mes en Spring heeft nog wat brood. We hebben vier sneetjes, dat is één voor elk.’ Spring keek hem even verbouwereerd aan, voelde een blos op haar wangen komen. Ach, waarom ook niet. Een beetje vriendelijkheid, ze konden er maar beter het beste van maken. Ze haalde de sneetjes brood uit haar shirt en giechelde. ‘Ze zullen niet meer zo lekker zijn als eerst.’

TL;DR:
- Spring geeft een vork aan Opal en een vork aan Gabriel
- Neo vindt dat Spring te zuinig is en geeft een mes aan Gabriel en een mes aan Opal
- Neo geeft aan dat Spring de geroosterde sneetjes brood kan delen met G&O.
- Spring doet wat hij vraagt en haalt de sneetjes brood uit haar shirt, jammie.

_________________
[DAG 2] It Takes Two 1sY81HU
Terug naar boven Ga naar beneden
Gabriel Katz
District 7
Gabriel Katz

PROFIELAantal berichten : 88
Registratiedatum : 18-03-18
KARAKTER
Karakter Informatie
Geslacht: Man
Beroep: Scholier / Uitvaartondernemer
Leeftijd: 14

[DAG 2] It Takes Two Empty
Onderwerp: Re: [DAG 2] It Takes Two | di okt 23, 2018 12:35 pm

Handen waren geschud en alle spanning leek uit de sfeer verdwenen. Neo was al onderweg naar de kraan, maar zijn districtgenote was blijven staan en haalde iets tevoorschijn. Vorken? "Oh, nee, dankje, maar zoals ik al zei, wij willen niet-" "Misschien zijn ze ook nog ergens anders nuttig voor", onderbrak Opal hem terwijl ze een vork aanpakte, en na een korte aarzeling pakte Gabriel de andere vork aan, al was het maar omdat het design hem wel intrigeerde. Neo besloot er nog een schepje bovenop te doen, door hen ook messen en brood aan te bieden. Wat een vertrouwen! Zelfs Chrystal, of Spring, zoals ze blijkbaar genoemd werd, leek vrolijk en het deed Gabriel goed om dat te zien. Dit bewees maar weer dat de Arena niet alleen een plek was voor haat en ongeluk. Met een brede lach nam hij het sneetje brood in ontvangst. Op deze manier konden het nog best een mooie dag worden, realiseerde hij zich tevreden. "Zit je shirt nu niet vol kruimels?" vroeg Gabriel, waarna hij wat van het brood at. Het was aan de oude kant, maar het was goed om weer brood te proeven.

Hij gaf het tweetal uit 1 wat tijd om hun dorst te lessen en bestudeerde intussen het zilverwerk. De kleine skeletten die de handvatten vormden waren ontzettend gedetailleerd vormgegeven en hij moest er wel bewondering voor voelen, maar het idee dat het wapens waren die hij in zijn handen had, maakte dat hij zich oncomfortabel voelde. Zelfs al zou hij ze niet op mensen gebruiken, zou het niet de verkeerde indruk kunnen wekken? Hoe zouden Neo en Spring eerder gereageerd hadden als Opal en hij toen ook wapens in hun handen hadden gehad? Hij stak het bestek weg in een zak, en liep naar een van de schilderijen aan de muur. "Prachtig..." Wat een vakmanschap. De sfeer van een zonsopkomst kwam echt naar voren op het doek, het mooie licht, het gevoel van een nieuwe dag. "Willen jullie ook al wat oost-indische kers?" riep hij naar Neo en Spring. "Misschien kunnen we die beter nog even bewaren", zei Opal echter bedenkelijk. Gabriel haalde zijn schouders op en liet het antwoord aan hun nieuwe groepsgenoten. Hij liep naar de badkamer en stak zijn hoofd om de hoek. "Waar zullen we straks eigenlijk heengaan? Waar zijn jullie allemaal al geweest?" vroeg hij aan de andere twee.

Samenvatting:
- Gabriel wil het bestek eerst niet aannemen, maar Opal haalt hem over.
- Ze eten brood.
- Gabriel bekijkt het bestek en een schilderij, vraagt aan de groep of ze de planten ook nu willen, waar ze heen zullen gaan, en waar Neo en Spring al geweest zijn.

_________________
So keep your head up in the clouds / live tomorrow now
Run rings 'round roses 'til we all fall down
Keep dancing til your last song's sung / 'til your last breath's done
Run rings 'round roses 'til we all fall down
Terug naar boven Ga naar beneden
Crystal Forrest
District 1
Crystal Forrest

PROFIELAantal berichten : 48
Registratiedatum : 16-08-13
KARAKTER
Karakter Informatie
Geslacht: Vrouw
Beroep: Bedelaar
Leeftijd: 12 Jaar

[DAG 2] It Takes Two Empty
Onderwerp: Re: [DAG 2] It Takes Two | vr okt 26, 2018 5:23 pm

- Neo & Crystal hebben weinig interesse in de kunst aan de muur, maar des te meer in het water. Ze gaan even snel wat drinken.
- Crystal eet haar snee brood op, Neo is voorzichtiger en eet slechts een halve snee brood, de rest bewaard hij voor later.
- N & C willen best wat Oost-indische kers, maar ze zijn het eens met Opal dat ze het beter nog even kunnen bewaren. Ze nemen dus niets.
- Neo vertelt waar ze geweest zijn: de hal, de gallerij op deze verdieping en deze kamer. Vrij weinig dus, geeft hij beschaamd toe. Hij durft niet hardop te zeggen dat ze zich het grootste gedeelte van de tijd op één plek schuil hebben gehouden, maar dat is waarschijnlijk wel duidelijk voor G & O.
- N & C hebben niet echt een plan voor nu. Neo stelt voor: Misschien kunnen ze nog wat meer kamers bekijken en op zoek gaan naar nuttige spullen?


OOC: Sorry, even heel snel en afgeraffeld, maar ik móést gewoon vandaag nog even iets posten, maar ik heb niet zoveel tijd. Volgende wordt weer een fatsoenlijke post! Embarassed

_________________
[DAG 2] It Takes Two 1sY81HU
Terug naar boven Ga naar beneden
Gabriel Katz
District 7
Gabriel Katz

PROFIELAantal berichten : 88
Registratiedatum : 18-03-18
KARAKTER
Karakter Informatie
Geslacht: Man
Beroep: Scholier / Uitvaartondernemer
Leeftijd: 14

[DAG 2] It Takes Two Empty
Onderwerp: Re: [DAG 2] It Takes Two | vr okt 26, 2018 5:59 pm

Net als Gabriel en Opal hadden de twee nog niet heel veel van het paleis verkend. Ergens was het jammer dat ze niet over veel interessante plekken konden vertellen die misschien nog eens een bezoek waard zouden zijn, maar Gabriel vond ook niet dat Neo zich er beschaamd over hoefde te voelen, wat hij duidelijk wel deed. "Wij hebben ook nog niet veel gezien, hoor. Het begin van de Spelen was..." Hij zweeg kort en zijn gezicht betrok iets, maar snel genoeg was zijn opgewekte toon weer terug. "We hebben vooral uitgerust op de gang beneden. Dit is de eerste kamer die we binnengingen." Hij dacht even na en keek naar Opal. "Dan hebben we hen in ieder geval niet gezien vannacht", concludeerde hij. "We zagen vannacht een schim achter een raam op de eerste verdieping", verduidelijkte hij aan hun nieuwe groepsgenoten. "Jullie weten ook niet voor wie dat schot klonk, waarschijnlijk? Niet lang na middernacht?" Het was vreemd om te weten dat er een dode was gevallen, maar niet te weten wie het was. Hij had geprobeerd er niet te vele bij stil te staan, maar in zijn achterhoofd bleef hij aan mensen denken en zich afvragen of zij degene waren die niet meer onder hen waren. "Hoe dan ook", nam Opal het woord van hem over, oordelend dat ze genoeg gekletst hadden en het tijd was om een plan te maken. Ze knikte naar Neo. "Meer kamers verkennen klinkt prima. Kom." Ze liep langs Neo en Spring om de deur van de badkamer te openen en de gang in te kijken. Gabriel nam gauw nog een slokje water uit de kraan voor hij zich achter het gezelschap aan haastte.

Samenvatting:
- Gabriel vertelt wat over hun belevenissen, waaronder over de schim van die, en vraagt naar het kanonschot (van Maggy).
- Opal stemt in met Neo's plan en opent de deur van de badkamer. Ze checkt of de kust veilig is.

De kust is veilig!

_________________
So keep your head up in the clouds / live tomorrow now
Run rings 'round roses 'til we all fall down
Keep dancing til your last song's sung / 'til your last breath's done
Run rings 'round roses 'til we all fall down
Terug naar boven Ga naar beneden
Crystal Forrest
District 1
Crystal Forrest

PROFIELAantal berichten : 48
Registratiedatum : 16-08-13
KARAKTER
Karakter Informatie
Geslacht: Vrouw
Beroep: Bedelaar
Leeftijd: 12 Jaar

[DAG 2] It Takes Two Empty
Onderwerp: Re: [DAG 2] It Takes Two | za okt 27, 2018 10:08 am

Een schim achter een raam op de eerste verdieping... Het klonk als een onderdeel van een spannend verhaal, maar Spring wist dat het echt was. Maar welk raam, en welke kamer? Ze vroeg er niet naar, want ze wist dat Gabriel en Opal de plattegrond van het huis ook niet uit hun hoofd zouden kennen. Bovendien, “vannacht” was al een paar uur geleden, en dus de kans dat die schim nog steeds in dezelfde kamer was, was wel heel erg klein.

Gabriel vroeg of ze wisten wie er gestorven was, niet lang na middernacht. Neo en Spring schudden beiden hun hoofd. ‘Nee,’ zei Spring. ‘Het was vast één van de zwakkeren.’ Ze wist ook niet waarom ze dat zei. Zij was zelf “één van de zwakkeren”. Bovendien hadden ze in eerdere Spelen kunnen zien, dat ook de publiekslievelingetjes soms in de eerste dagen al om het leven werden gebracht.

Gezamelijk besloten ze om weer op verkenning uit te gaan. Spring besloot om vooral op te letten of er misschien ergens flessen of potten stonden die ze konden vullen met het water uit deze kraan. Dan zouden ze niet elke keer terug hoeven naar deze kamer, wilden ze zeker weten dat ze drinkbaar water hadden.

De gang werd door Opal veilig bevonden, en gevieren begaven ze zich naar buiten. Spring had haar mes weer stevig in haar hand, voor het geval ze toch iemand tegen zouden komen. Ook Neo had een mes in zijn hand genomen, en was voorop gaan lopen, dapper als hij was. Hij sloeg rechtsaf en bleef voor de eerste de beste deur staan. ‘Zullen we?’ vroeg hij. Spring hield haar mond, zij liet de beslissingen liever over aan de anderen, hoewel ze zelf het liefste wel weer een kamer in zou gaan. Ze keek af en toe zenuwachtig over haar schouder. De gang was haar te lang en groot, ze voelde zich behoorlijk bekeken.

Neo had zijn hand al op de deurklink liggen. Alles wat hij nodig had was toestemming van de andere drie tributen, en dan zou hij de deur openen en kijken wat er binnen te halen viel.

TL;DR:
- C&N weten ook niet wie er om het leven is gekomen
- Neo neemt het voortouw zodra ze de badkamer uit zijn. Hij slaat rechtsaf.
- Neo wil de kamer die (op de kaart gezien) zuidelijk van de badkamer ligt, binnen gaan. Hij wacht hiervoor op toestemming van C&G&O.
- C gaat geen keuze maken, maar gaat mee in de keuze die G&O gaan maken.

_________________
[DAG 2] It Takes Two 1sY81HU
Terug naar boven Ga naar beneden
Gabriel Katz
District 7
Gabriel Katz

PROFIELAantal berichten : 88
Registratiedatum : 18-03-18
KARAKTER
Karakter Informatie
Geslacht: Man
Beroep: Scholier / Uitvaartondernemer
Leeftijd: 14

[DAG 2] It Takes Two Empty
Onderwerp: Re: [DAG 2] It Takes Two | za okt 27, 2018 11:35 am

Een van de zwakkeren. Was dat alles wat ze waren? Gabriel zweeg terwijl Opal de groep tot actie maande en volgde hen de gang op. Hier nam Neo de leiding over, vanzelfsprekend, hij was immers de oudste, de grootste. Had de hoogste score gehaald. Toch wachtte hij wel op toestemming van zijn groepsgenoten voor hij de deur die hij had uitgekozen zou openen. "Laten we eerste aankloppen", stelde Gabriel voor. Hij keek even naar de anderen, en toen niemand hem tegensprak, stapte hij naar voren en klopte op de deur.

Samenvatting:
- Gabriel klopt op de deur die Neo heeft uitgekozen.
- Tijd: inmiddels zo'n 12:15, denk ik?

Er komt geen reactie van de andere kant van de deur. Als ze naar binnen gaan, zullen ze de grijze slaapkamer betreden.

http://www.hongerspelenrpg.com/t1132-de-arena#19813

_________________
So keep your head up in the clouds / live tomorrow now
Run rings 'round roses 'til we all fall down
Keep dancing til your last song's sung / 'til your last breath's done
Run rings 'round roses 'til we all fall down
Terug naar boven Ga naar beneden
Crystal Forrest
District 1
Crystal Forrest

PROFIELAantal berichten : 48
Registratiedatum : 16-08-13
KARAKTER
Karakter Informatie
Geslacht: Vrouw
Beroep: Bedelaar
Leeftijd: 12 Jaar

[DAG 2] It Takes Two Empty
Onderwerp: Re: [DAG 2] It Takes Two | za okt 27, 2018 7:37 pm

Natuurlijk, Gabriel stelde voor om eerst aan te kloppen. Spring moest onwillekeurig glimlachen, toen de jongen naar voren stapte en daadwerkelijk op de deur klopte. Aan opvoeding geen gebrek, maar of het verstandig was? Neo keek de jongen ook vreemd aan, maar haalde zijn schouders op. Hij gaf eventuele aanwezigen in de kamer een aantal seconden de tijd om te reageren op Gabriels geklop en toen was zijn geduld op: Neo duwde de deur open en stapte naar binnen, waar ze bizarre wereld ontwaarden.
‘Wow,’ zei Spring toen ook zij binnen stond, terwijl ze met haar ogen het rondtuffende treintje volgde. ‘Ik weet niet of we hier wat aan gaan hebben. Maar wow.’ Even vergetend dat ze in een arena was, waar elk stuk speelgoed een potentiële bom was, liep ze naar de spoorbaan toe en legde ze haar vingers op de rails. Ze had geen speelgoed gehad vroeger, alleen takken en stenen die voor speelgoed door hadden moeten gaan. Het was oneerlijk. Tien jaar geleden zou ze bereid zijn geweest om een moord te plegen voor slechts een kwart van deze modelbaan, en hier stond het achteloos in een kamer in de arena uitgestalt. Met als enige functie (althans, voor zover Spring nu kon zien) om indruk te maken op een stel soon-to-be-dead-tributen en de toeschouwers van dit spel. Ronduit waardeloos. Spring fronste en trok een stuk uit de rails.
‘Wat doe je?’ zei Neo, die naast haar had gestaan, geschrokken. Hij griste het stuk rails uit haar hand en plaatste het snel weer terug. ‘Straks worden de Spelmakers nog boos op ons!’

TL;DR
- Kamer, wow. Spring is overdonderd, maar vind het ook vrij zonde dat dit hier staat, en niet ergens waar mensen er daadwerkelijk plezier van kunnen hebben.
- Ze trekt een stuk rails uit de spoorbaan.
- Neo schrikt daarvan en plaatst het stuk rails terug, bang dat de Spelmakers wraak zullen nemen, mocht de trein ontsporen.

Of de Spelmakers boos zullen worden, daarover later misschien meer. Maar in ieder geval volgt er niet direct wraak.

_________________
[DAG 2] It Takes Two 1sY81HU
Terug naar boven Ga naar beneden
Gabriel Katz
District 7
Gabriel Katz

PROFIELAantal berichten : 88
Registratiedatum : 18-03-18
KARAKTER
Karakter Informatie
Geslacht: Man
Beroep: Scholier / Uitvaartondernemer
Leeftijd: 14

[DAG 2] It Takes Two Empty
Onderwerp: Re: [DAG 2] It Takes Two | zo okt 28, 2018 10:53 am

Wow. Zeg dat wel, ja. Gabriel keek verwonderd om zich heen in de compleet grijze kamer, en wierp een snelle blik op zijn handen om zich ervan te vergewissen dat die hun kleur nog behouden hadden. Daarna richtte hij zijn onverdeelde aandacht op de werkelijk magnifieke treinbaan die door de hele kamer liep. Voorzichtig, om niet op de kwetsbare onderdelen te stappen, liep hij naar het midden van de kamer. Hij hurkte bij een van de treintjes en tilde het voorzichtig op. "Wat een prachtwerk..." zei hij zacht. Opal liep langs hem en ging op het bed zitten. "Geen slechte slaapplek", zei ze. "Al staat het me niet aan dat er maar één deur is..." Allebei keken ze geschrokken op bij Neo's woorden, om te zien hoe Spring een stuk rails uit de lijn getrokken had. Gabriel snapte niet waarom ze dat gedaan had. Waarom zou je dit kapot willen maken? Het was prachtig! Neo plaatste het stuk in ieder geval gauw weer terug en zei iets over de spelmakers. "Dat zal vast wel meevallen, toch?" meende Gabriel, terwijl hij het treintje ook weer netjes terug op de rails zette. "Ik snap je sentiment, Spring, maar ik zou inderdaad maar niets kapotmaken hier", zei Opal. Ze leunde tegen de kussens en merkte plots het koord op dat naast het bed hing, maar had weinig interesse om eraan te trekken. Gabriel had zijn aandacht intussen nog steeds op de treinbaan gevestigd. "O, kijk, er is zelfs een station!" riep hij uit. Voorzichtig verplaatste hij zich naar het raam om het stationnetje en de kleine poppetjes te bekijken. Wacht, was dat niet de begeleidster van district 6? Zelfs op dit formaat was ze niet moeilijk te herkennen. Zou deze hele kamer om dat district draaien, met die treinen? Zou er dan ook een kamer voor district 7 zijn? Misschien hiernaast? Hoopvol keek hij naar de deur. Zou daar dan veel hout zijn? En de geur van hars en dennenaalden? O, wat miste hij die geur. Opal was weer overeind gaan zitten. "Tijd om verder te gaan?"

Samenvatting:
- Gabriel bewondert de treinbaan, Opal zit op het bed. Ze ziet het belkoord, maar negeert het.
- Ze schrikken even van Spring en Neo die met de treinbaan bezig zijn. Gabriel maakt zich niet heel veel zorgen, Opal zegt tegen Spring dat ze dit soort dingen beter kan laten.
- Gabriel denkt dat de kamer op district 6 gebaseerd is en vraagt zich af of er ook een district 7-kamer is.
- Opal stelt voor te vertrekken.
- 12:25?

_________________
So keep your head up in the clouds / live tomorrow now
Run rings 'round roses 'til we all fall down
Keep dancing til your last song's sung / 'til your last breath's done
Run rings 'round roses 'til we all fall down
Terug naar boven Ga naar beneden
Crystal Forrest
District 1
Crystal Forrest

PROFIELAantal berichten : 48
Registratiedatum : 16-08-13
KARAKTER
Karakter Informatie
Geslacht: Vrouw
Beroep: Bedelaar
Leeftijd: 12 Jaar

[DAG 2] It Takes Two Empty
Onderwerp: Re: [DAG 2] It Takes Two | ma okt 29, 2018 8:16 pm

Gabriel maakte zich geen zorgen om de wraak van de Spelmakers. Spring in eerste instantie ook niet, totdat Neo haar tot de orde had geroepen, toen was ze zich weer bewust geworden van hoe kinderachtig de Spelmakers konden zijn. Wie weet had deze spoorbaan een persoonlijke betekenis voor één van de Spelmakers, of, wat misschien realistischer was om te denken: een verbroken contact in de spoorlijn had maar zo de trigger kunnen zijn voor een bom. Maar ik sterf ook liever door te ontploffen, dan dat ik neergestoken word door een mede-tribuut, dacht Spring. Vergelijkbare gedachten had ze de afgelopen dag al vaker gehad, en ze besefte ineens hoe blij ze was dat Gabriel en Opal een bondgenootschap hadden gewild, in plaats van te vechten.

‘Tijd om verder te gaan?’ vroeg Opal, waardoor Spring uit haar mijmering opgeschrikt werd. Neo had intussen een rondje gelopen door de kamer, en knikte toen. ‘Ja, laten we dat maar doen,’ zei hij. ‘Ik denk niet dat we hier iets nuttigs gaan vinden.’ Hij keek nog even naar het koord bij het bed, maar zweeg er over. Het was niet het eerste koord dat ze tegenkwamen en hij vroeg zich af waar ze voor dienden, maar er aan gaan trekken voelde als suïcide. Alsof het plafond dan naar beneden zou vallen en hun alle vier zou verpletteren. Hij keek omhoog, naar het plafond. ‘Ik vraag me af...,’ begon hij peinzend. ‘Kunnen we nog hoger komen?’ Spring volgde zijn blik naar het plafond. Ze had geen trap gezien naar een volgende verdieping, maar er was wel een soort balkon te zien vanaf de binnenplaats. Het was goed mogelijk dat er wel een trap was. Ze haalde haar schouders op. ‘Het kan vast wel,’ zei ze. ‘Laten we verder lopen, dan komen we misschien wel een trap tegen.’ En dan kunnen we daarna wel gaan discussiëren of we ook daadwerkelijk hoger gaan, dacht ze daar achteraan, want zoveel zin had ze nou ook weer niet om naar dat balkon te gaan. Zo uitnodigend hadden die beelden er niet uit gezien.

TL;DR:
- Neo en Crystal vinden het prima om verder te gaan lopen
- Neo vraagt zich hardop af of ze nog een verdieping hoger kunnen komen
- Crystal stelt voor om verder te lopen en dan zien ze vanzelf wel of ze een trap tegen komen of niet. Ze is er niet helemaal van overtuigd dat ze wel hoger wíl.

_________________
[DAG 2] It Takes Two 1sY81HU
Terug naar boven Ga naar beneden
Gabriel Katz
District 7
Gabriel Katz

PROFIELAantal berichten : 88
Registratiedatum : 18-03-18
KARAKTER
Karakter Informatie
Geslacht: Man
Beroep: Scholier / Uitvaartondernemer
Leeftijd: 14

[DAG 2] It Takes Two Empty
Onderwerp: Re: [DAG 2] It Takes Two | di okt 30, 2018 9:57 am

Nog hoger? Dat was best mogelijk. Gabriel stond op en keek ook even omhoog, al was er aan het plafond natuurlijk niets te zien. Hij dacht aan de beelden die ze vanaf de binnenplaats hadden kunnen zien. De stenen gelijkenissen van alle gestorven tributen uit alle voorgaande jaren, alsof deze hele Arena een monument was, aan hen gewijd. Maar hoewel hij graag op zoek ging naar een trap, wilde hij toch ook wel kijken of zijn theorie klopte. Of er echt kamers van alle districten waren, en of die misschien ook netjes in de goede volgorde lagen. "Zullen we nog één kamer checken en dan de trap gaan zoeken?" stelde hij voorzichtig voor. Als de anderen liever meteen doorliepen, vond hij het ook goed, hij zou er geen discussie over starten, maar het zou toch mooi zijn om de kamer te vinden die bij hem hoorde, als die er inderdaad was. Terwijl hij zijn blik nog een laatste keer over de treinbaan liet glijden, was Opal naar de deur gelopen om te kijken of de gang leeg was.

Samenvatting:
- Gabriel wil de trap ook wel vinden, maar stelt voor om eerst nog de naastgelegen kamer te checken, in de hoop dat die een district 7-thema heeft. Hij laat de keus echter aan zijn bondgenoten.
- Opal checkt weer of de gang leeg is.

_________________
So keep your head up in the clouds / live tomorrow now
Run rings 'round roses 'til we all fall down
Keep dancing til your last song's sung / 'til your last breath's done
Run rings 'round roses 'til we all fall down
Terug naar boven Ga naar beneden
Crystal Forrest
District 1
Crystal Forrest

PROFIELAantal berichten : 48
Registratiedatum : 16-08-13
KARAKTER
Karakter Informatie
Geslacht: Vrouw
Beroep: Bedelaar
Leeftijd: 12 Jaar

[DAG 2] It Takes Two Empty
Onderwerp: Re: [DAG 2] It Takes Two | vr nov 02, 2018 4:14 pm

- De gang is leeg (*heeft dit even gecheckt met Anja*), dus gaan de vier de gang op. Neo neemt de leiding weer.
- Ze gaan rechts op de gang, en gaan naar de eerstvolgende deur (Kamer 39 I guess).
- Neo besluit niet te wachten tot Gabriel aanklopt, hij klopt snel zelf op de deur (om Gabriel te vriend te houden, hihi) en opent de deur meteen daarna.

Ze komen inderdaad in kamer 39: de gele slaapkamer.
http://www.hongerspelenrpg.com/t1132-de-arena#19813

_________________
[DAG 2] It Takes Two 1sY81HU
Terug naar boven Ga naar beneden
Gabriel Katz
District 7
Gabriel Katz

PROFIELAantal berichten : 88
Registratiedatum : 18-03-18
KARAKTER
Karakter Informatie
Geslacht: Man
Beroep: Scholier / Uitvaartondernemer
Leeftijd: 14

[DAG 2] It Takes Two Empty
Onderwerp: Re: [DAG 2] It Takes Two | vr nov 02, 2018 5:06 pm

Kijk eens aan, ze namen zijn gewoonte al over. Neo klopte netjes op de deur, maar opende de deur wel vrij snel, zonder lang op een reactie te wachten. Vol verwachting keek Gabriel naar binnen, en even voelde hij een steek van teleurstelling: geen hout en dennenaalden. Het deed hem meer denken aan wat hij over district 11 had gehoord, het landbouwdistrict. De hele kamer was graangeel, er stond graan in de vazen, en aan de muren hingen schilderijen van graanvelden. Ondanks zijn teleurstelling, had al dat frisse geel wel een opbeurende werking op hem, zeker na het overweldigende grijs van de vorige kamer. Hé, wat zag hij daar bewegen? Iets kleins schoot door de kamer en hij hoorde zacht gepiep van onder het bed komen. Gabriel hurkte neer en keek onder het bed. "Ach, muizen!" fluisterde hij enthousiast. Opal trok haar neus op. Gabriel had intussen wat broodkruimels verzameld en probeerde de muisjes uit de schaduwen onder het bed te lokken om ze beter te kunnen bekijken.

Samenvatting:
- Ze gaan de kamer binnen. Gabriel probeert de muizen te lokken met broodkruimels van het bed.

_________________
So keep your head up in the clouds / live tomorrow now
Run rings 'round roses 'til we all fall down
Keep dancing til your last song's sung / 'til your last breath's done
Run rings 'round roses 'til we all fall down
Terug naar boven Ga naar beneden
Crystal Forrest
District 1
Crystal Forrest

PROFIELAantal berichten : 48
Registratiedatum : 16-08-13
KARAKTER
Karakter Informatie
Geslacht: Vrouw
Beroep: Bedelaar
Leeftijd: 12 Jaar

[DAG 2] It Takes Two Empty
Onderwerp: Re: [DAG 2] It Takes Two | za nov 03, 2018 6:54 pm

De kamer was vooral heel. erg. geel. Het was een warme kleur, in dat opzicht was het een verbetering ten opzichte van de vorige kamer, maar toch had Spring meer behoefte aan een kamer die wat... normaler was. Een kamer als een oud krot, wat haar betreft. Dat was tenminste herkenbaar. Krakende planken, gebroken ruiten, een matras dat op de grond lag. Maar nee, zelfs met de muizen en de broodkruimels erbij zag deze kamer er nog benauwend sjiek uit.

Gabriel werd inmiddels enthousiast omdat er muizen zaten. Voor Spring waren muizen slechts voer, op een dag dat je écht niets anders kon vinden. Even dacht Spring dat Gabriel er hetzelfde over dacht, want hij ging op zijn knieën zitten om de muizen te lokken, maar uit zijn houding en doen maakte ze vervolgens op dat hij de muizen gewoon interessant vond.

‘Waarom wil je ze lokken?’ vroeg Spring dus aan Gabriel. ‘Hebben jullie geen overvloed aan muizen in district 7?’

TL;DR:
- Spring vraagt aan Gabriel waarom hij de muizen lokt.

_________________
[DAG 2] It Takes Two 1sY81HU
Terug naar boven Ga naar beneden
Gabriel Katz
District 7
Gabriel Katz

PROFIELAantal berichten : 88
Registratiedatum : 18-03-18
KARAKTER
Karakter Informatie
Geslacht: Man
Beroep: Scholier / Uitvaartondernemer
Leeftijd: 14

[DAG 2] It Takes Two Empty
Onderwerp: Re: [DAG 2] It Takes Two | zo nov 04, 2018 10:44 am

De muizen waren schuw, maar na een tijdje rende de dapperste van de twee richting de kruimels, griste er een paar mee, en schoot weer terug de schaduwen in. Gabriel grijnsde. Bij Springs vraag keek hij even op, maar richtte zijn blik weer op de muizen toen de tweede het ook aandurfde om wat kruimels te komen halen. "Oh, daar zitten ook wel muizen hoor, maar het blijven leuke beestjes", antwoordde Gabriel. "Kijk nou, die kleine pootjes", murmelde hij vertederd. Het plan, dat ze na het snel checken van deze kamer een trap omhoog zouden gaan zoeken, was hij alweer vergeten, zo werd hij in beslag genomen door de kleine beestjes. "Zijn jullie hier ook door de Spelmakers neergezet?" vroeg hij zacht, terwijl hij nog een stapeltje kruimels naar voren schoof. "Zitten jullie al sinds gistermiddag in deze kamer te wachten of er iemand zou komen? Nou, er was in ieder geval genoeg te eten voor jullie, hè?" Waar zouden ze de muizen vandaan gehaald hebben? Waren het indringers in een spelmakersvilla in het Capitool geweest? Of kwamen ze hier uit het bos?

Samenvatting:
- Gabriel antwoordt dat hij muizen leuk vind en blijft ze kruimeltjes voeren.

_________________
So keep your head up in the clouds / live tomorrow now
Run rings 'round roses 'til we all fall down
Keep dancing til your last song's sung / 'til your last breath's done
Run rings 'round roses 'til we all fall down
Terug naar boven Ga naar beneden
Crystal Forrest
District 1
Crystal Forrest

PROFIELAantal berichten : 48
Registratiedatum : 16-08-13
KARAKTER
Karakter Informatie
Geslacht: Vrouw
Beroep: Bedelaar
Leeftijd: 12 Jaar

[DAG 2] It Takes Two Empty
Onderwerp: Re: [DAG 2] It Takes Two | zo nov 04, 2018 7:29 pm

Spring trok haar wenkbrauw op bij het horen van Gabriels antwoord. Muizen? Leuk? Hmpf. Spring was er verre van bang voor, en ook vond ze de diertjes niet vies. Maar leuk? Dat ging haar toch echt iets te ver. Opal leek ook niet echt weg van de diertjes. ‘Nouja, we kunnen ze altijd nog opeten als we honger krijgen,’ mompelde Spring binnensmond.

Neo was inmiddels naast het hemelbed gaan staan. Hij hield het koord dat naast het bed hing in zijn handen. ‘Zou elk bed een eigen koord hebben?’ vroeg hij. Zijn blik volgde het koord. ‘Waar zijn ze voor? Is het decoratie? Wat zou er gebeuren als we er aan zouden trekken.’

Spring haalde haar schouders op. ‘Vast niets goeds,’ antwoordde ze, maar ze keek toch geïntrigeerd naar het koord. Ze waren zo bang voor de macht van de Spelmakers, dat ze geloofden dat alles wat ze aanraakten hun doodvonnis kon tekenen, maar wat nou als deze koorden er juist hingen om tributen te helpen?

TL;DR:
- Spring snapt niet wat er zo leuk is aan muizen.
- Neo vraagt zich hardop af waar het koord voor is.
- Spring waarschuwt hem: aan het koord trekken zal hun vast geen goed doen.

_________________
[DAG 2] It Takes Two 1sY81HU
Terug naar boven Ga naar beneden
Gesponsorde inhoudPROFIEL
KARAKTER

[DAG 2] It Takes Two Empty
Onderwerp: Re: [DAG 2] It Takes Two |

Terug naar boven Ga naar beneden
 

[DAG 2] It Takes Two

Vorige onderwerp Volgende onderwerp Terug naar boven 
Pagina 1 van 1

Permissies van dit forum:Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum
De Hongerspelen :: De Spelen :: 5de Hongerspelen :: De Arena-