Een RPG-forum gebaseerd op de Hongerspelen. Maak een personage aan voor een van de districten en doe mee aan de Hongerspelen!
 
IndexZoekenRegistrerenInloggen

N

O

S

A

E

S

S

T

H

G

I

L

T

O

P

S

Personage van het seizoen
Milly Butterworth
Winnares 1e Spelen
Sage Malone
Winnares 2e Spelen
Madelynn Bristow
Winnares 3e Spelen
Solar Gbadamosi
Winnares 4e Spelen
Kasa Locklear

F

F

A

T

S

Admini
Cecilia Peak
Admini
Tyrell Peak
Moderator
Nike Foxglove
Moderator
Matthew Mills

S

T

I

D

E

R

C

© 2013 - 2015
De Hongerspelen RPG is ontworpen en gemaakt door de Adminies en is gebaseerd op de Hongerspelen trilogie van Suzanne Collins.

Deze skin is getest op
Google ChromeMozilla Firefox

Deel
 

 [DAG 4] Wandelen op 7-en-een-halve poot

Vorige onderwerp Volgende onderwerp Ga naar beneden 
AuteurBericht
Crystal Forrest
District 1
Crystal Forrest

PROFIELAantal berichten : 48
Registratiedatum : 16-08-13
KARAKTER
Karakter Informatie
Geslacht: Vrouw
Beroep: Bedelaar
Leeftijd: 12 Jaar

[DAG 4] Wandelen op 7-en-een-halve poot Empty
Onderwerp: [DAG 4] Wandelen op 7-en-een-halve poot | zo dec 23, 2018 8:15 pm

De schrik zat er goed in, toen er een trede wegzakte onder Neo. Spring kon nog net een gil onderdrukken, en ook de anderen werden, ondanks hun voorzichtigheid, overrompeld door de verrassing. Ondanks, of misschien dankzij, zijn voorzichtigheid, liep Neo toch een beetje schade op: het lukte hem niet om op zijn ene voet te staan. Gabriel en Opal hielpen hem zo goed als ging verder, terug naar de kamer waar ze de nacht door hadden gebracht. Spring liep voor hen uit om te controleren of er niemand op de gang was, en niemand in de kamer waar ze geslapen hadden.

Eenmaal terug in de kamer, waar de sprinkhanen nog altijd zaten, was het tijd om de schade op te nemen. Al snel bleek dat Neo veel pijn had, maar dat er niets gebroken was. Met een van pijn vertrokken gezicht, draaide hij zijn voet in rondjes, om te laten zien dat alles nog bewoog zoals het hoorde te bewegen. ‘Ik zal er voor de zekerheid wat kraanwater op doen, om het te koelen,’ zei Gabriel. Hij pakte een kussensloop en vertrok naar de kraan. ‘Zou je het moeten belasten, of juist niet?’ vroeg Opal zich af. Neo en Spring wisten het antwoord daarop niet, maar ze besloten om voorlopig even rust te houden. Ze zaten hier goed, het had geen zin om de enkel te belasten, terwijl dat helemaal niet nodig was.

Al snel kwam Gabriel terug met de kussensloop, die door en door nat was. Hij legde die op Neo’s pijnlijke enkel en stemde in met het plan om rust te houden. ‘Dat lijkt me goed,’ zei hij. ‘We zitten hier goed. We hebben eten en water, veiliger dan dit zullen we niet worden... En er zitten volgens mij overal even veel sprinkhanen... helaas.’

Ze bleven nog lang daar. Eerst de middag, om Neo rust te gunnen, maar vervolgens ook nog een deel van de nacht, om te slapen. Ze werden niet gestoord en alleen Gabriel ging de kamer nog even uit, toen het middernacht was, om te zien wie er overleden was. ‘Mickayla uit District 4,’ deelde hij mee, waarop de anderen zwijgend knikten. Elke dode gaf gemengde gevoelens. Het betekende de dood van een onschuldig kind, maar het betekende ook een stapje dichter bij de veiligheid van de overwinning. Maar, zo dacht in ieder geval Spring, wílde ze eigenlijk wel winnen?

Toen het al bijna ochtend werd, besloten ze weer verder te gaan. Neo had gedurende nacht af en toe geprobeerd te lopen, en ondanks dat het nog steeds pijn deed, ging dat steeds beter. Hij dacht wel een verdieping hoger te kunnen komen. ‘En anders ondersteunen we je weer,’ zei Opal vriendelijk. Spring ging deze keer voorop. Ze opende de deur en keek de gang op, hopend dat er nog niemand wakker was.

TL;DR
- Ze gaan terug naar de grijze kamer.
- Ze inspecteren Neo’s enkel en komen tot de conclusie dat deze niet gebroken o.i.d. is.
- Ze besluiten de nacht door te brengen in de grijze kamer.
- Rond 5 uur ’s ochtends besluiten ze weer op pad te gaan. Spring kijkt de gang op om te controleren of de kust veilig is.

De kust is, wat NPC's betreft, veilig.

_________________
[DAG 4] Wandelen op 7-en-een-halve poot 1sY81HU
Terug naar boven Ga naar beneden
Crystal Forrest
District 1
Crystal Forrest

PROFIELAantal berichten : 48
Registratiedatum : 16-08-13
KARAKTER
Karakter Informatie
Geslacht: Vrouw
Beroep: Bedelaar
Leeftijd: 12 Jaar

[DAG 4] Wandelen op 7-en-een-halve poot Empty
Onderwerp: Re: [DAG 4] Wandelen op 7-en-een-halve poot | zo jan 13, 2019 9:12 am

De gang leek leeg te zijn. Spring seinde naar de anderen, en geruisloos stapten ze achter elkaar de gang op. Met versnelde pas liepen ze de richting in die de tributen nog niet verkend hadden. Of ze daar een trap aan zouden treffen, wisten ze niet zeker, hoewel Gabriel en Opal meenden van wel, omdat zij in ieder geval op de begane grond trappen hadden gezien aan de zuidkant van het gebouw.

Spring wilde al rechtsom de hoek om slaan, toen Gabriel stil bleef staan bij een dichte deur. ‘We kunnen nog wat deuren proberen?’ stelde hij hoopvol voor. Neo haalde zijn schouders op. ‘Dat kan,’ zei hij. ‘Maar wat verwacht je er aan te treffen? Nog meer sprinkhanen? We hebben al veel geluk gehad met de andere deuren die we geprobeerd hebben, de volgende deur die we proberen onthult een driekoppig monster.’

Hij klonk zo stellig, dat de anderen er geen bezwaar tegen maakten. Spring was het sowieso met hem eens, ook zij had die nacht overdacht hoeveel geluk ze hadden gehad met de kamers die ze tegen waren gekomen. Het kon niet anders of minstens de helft van de kamers in dit gebouw bevatte ergere valkuilen dan het instortende bed dat ze tegen waren gekomen.

Ze vervolgden hun weg rechtsom en negeerden nog twee deuren, toen ze in een trappenhuis uit kwamen. ‘Wees alert op wegzakkende treden!’ waarschuwde Neo. Niet dat iemand ook maar een waarschuwing nodig had, ze hadden Neo’s val allemaal nog vers op hun netvlies staan. Voorzichtig, met hun handen om de trapleuning geklemd, begaven ze zich naar boven.

Boven liepen ze direct naar de deur. Eenmaal buiten bleven ze even stil staan. Het was eigenlijk een beetje beangstigend, al die beelden. Maar minder beangstigend dan toen ze op hen neer hadden gekeken tijdens het aftellen, dacht Spring. Nu keken ze naar de ruggen van de tributen van de tweede spelen. Na even in stilte te hebben staan kijken, stapten de vier tributen, alsof het zo afgesproken was, als één man naar voren. Deels om de dichtstbijzijnde beelden (Nesrine, Tom en Johnny) beter te bekijken, deels om op zoek te gaan naar beelden van de doden, de mensen, die hen elk apart, bij waren gebleven.

Spring’s ogen zochten dan ook al snel naar het beeld van Natalia.

TL;DR:
- De gang is veilig, ze gaan op pad richting het zuiden
- Ze blijven even bij een dichte deur staan, maar besluiten verder te lopen
- Ze komen bij de trap en gaan deze voorzichtig op (er gebeurt niets, in goedkeuring met Tyrell, i.v.m. het opvoeren van het tempo van de post)
- Boven aangekomen lopen ze naar de dichtstbijzijnde beelden toe.
- Tijd: ca. Half 6 ’s ochtends.

Nee, de beelden komen niet tot leven Wink er gebeurt niets noemenswaardigs.

_________________
[DAG 4] Wandelen op 7-en-een-halve poot 1sY81HU
Terug naar boven Ga naar beneden
 

[DAG 4] Wandelen op 7-en-een-halve poot

Vorige onderwerp Volgende onderwerp Terug naar boven 
Pagina 1 van 1

Permissies van dit forum:Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum
De Hongerspelen :: De Spelen :: 5de Hongerspelen :: De Arena-