Een RPG-forum gebaseerd op de Hongerspelen. Maak een personage aan voor een van de districten en doe mee aan de Hongerspelen!
 
IndexZoekenRegistrerenInloggen

N

O

S

A

E

S

S

T

H

G

I

L

T

O

P

S

Personage van het seizoen
Milly Butterworth
Winnares 1e Spelen
Sage Malone
Winnares 2e Spelen
Madelynn Bristow
Winnares 3e Spelen
Solar Gbadamosi
Winnares 4e Spelen
Kasa Locklear

F

F

A

T

S

Admini
Cecilia Peak
Admini
Tyrell Peak
Moderator
Nike Foxglove
Moderator
Matthew Mills

S

T

I

D

E

R

C

© 2013 - 2015
De Hongerspelen RPG is ontworpen en gemaakt door de Adminies en is gebaseerd op de Hongerspelen trilogie van Suzanne Collins.

Deze skin is getest op
Google ChromeMozilla Firefox

Deel
 

 Regels

Vorige onderwerp Volgende onderwerp Ga naar beneden 
AuteurBericht
Tyrell Peak
Hoofd Spelmaker
Tyrell Peak

PROFIELAantal berichten : 2155
Registratiedatum : 20-07-13
KARAKTER
Karakter Informatie
Geslacht: Man
Beroep: Spelmaker
Leeftijd: 33

Regels Empty
Onderwerp: Regels | vr jul 26, 2013 9:07 pm

ACCOUNT
♦ Naam
Je registreert je met de voor én achternaam van je karakter.

♦ Avatar en signature
Avatars mogen niet groter dan 200px x 150px zijn. Je signature mag een afbeelding bevatten, maar deze mag niet groter dan 550px x 100px zijn. Je signature in het algemeen mag niet hoger dan 200px zijn (voor als je bijvoorbeeld nog tekst onder je plaatje wilt zetten).
Zowel de avatar als de signature moet iets te maken hebben met je personage.

♦ Aantal accounts
Je mag maximaal 3 personages/accounts tegelijk beheren die kans hebben om in de Hongerspelen terecht te komen (dus met een leeftijd tussen 12-18). Als je karakter IC sterft, mag je wel weer een nieuw karakter aanmaken.
Het wordt niet gewaardeerd als je alleen maar een account aanmaakt, een karakterkaart post en dan weer een nieuw account aanmaakt. Je moet minstens 5 IC (In Character) posts hebben gemaakt voordat je een nieuw account mag aanmaken. Uitzonderingen zijn mogelijk (voorbeeld: in sommige districten is het niet of nauwelijks mogelijk 5 IC posts te maken, omdat ze geen of weinig actieve spelers hebben), neem hiervoor contact op met één van de admins.

KARAKTER
♦ Naam
Probeer een originele naam te bedenken (zoek er bijvoorbeeld een uit op Behind the Name). We willen geen Katniss Everdeens of Peeta Mellarks. Als vanzelfsprekend willen we ook niet dat je personage qua innerlijk en levenservaringen op al bestaande personages is gebaseerd.

♦ Perfectie
Niemand is perfect, dus ook jouw karakter niet. Je karakter heeft goede én slechte eigenschappen.

♦ Realisme
Hoewel originaliteit wordt aanboden, vragen we je wél realistisch te blijven. Magie bestaat niet en je karakter heeft niet alléén maar ongeluk gekend in het leven.

POSTS
♦ Algemeen Nederlands of Engels
Posts dienen geschreven te worden in Algemeen Nederlands of in het Engels. Als je een Engels topic maakt, zet dan wel de tag [EN] in de topictitel. Ga geen topics half in het Engels, half in het Nederlands schrijven, kies het een of het ander. Topics die van belang zijn voor de Spelen mogen niet in het Engels geschreven worden.

Andere talen zijn in beperkte mate toegestaan, maar hele posts in dialect, Japans, Turks of enige andere vreemde taal wordt niet gewaardeerd. Probeer alleen in een andere taal te posten als dat daadwerkelijk iets toevoegt aan je post.

♦ Lengte van een post
Een IC-post moet minimaal 150 woorden bevatten. Er is geen maximale lengte, maar bedenk dat extreem lange posts alleen gelezen worden als ze interessant zijn. Ga dus niet schrijven om het aantal woorden, maar om een goede inhoud neer te zetten.

♦ 3e persoon enkelvoud
Je schrijft vanuit de 3e persoon enkelvoud, dus zoals dit:
Liesje liep over de straat en zei: ‘Hé, wat is dat?’

♦ Godmode
Godmode houdt in dat je in je post vertelt wat het karakter van een ander doet, zonder dat die ander daar toestemming voor heeft gegeven. Dit is dus niet toegestaan. Zie je je genoodzaakt het gedrag van een karakter dat jou niet toebehoort in je post op te schrijven, vraag daar dan eerst toestemming voor.

♦ Post realistisch
Wat betreft realisme regels dien je je te houden aan wat er in de boeken van Suzanne Collins mogelijk is. Onthoudt dus dat de meeste districten arm zijn en het dus niet erg logisch is dat als je in district 11 woont, je een xBox op je kamer hebt staan. In het Capitool zijn de mensen juist wel weer rijk en ook erg gehecht aan die rijkdom.

♦ Dubbelposten
Dubbelposten houdt in dat je meteen na je eigen bericht weer reageert. Dit is niet toegestaan, tenzij je daarvoor toestemming hebt van een Admini.

♦ Bumpen
Topic's bumpen is niet toegestaan, mits je iets zinnigs te melden hebt. Bumpen houdt in dat je een bericht plaatst in een topic, zodat het topic weer onder de aandacht komt. In het promotieboard geldt dat je maximaal één keer per week een (zinnige!) update mag plaatsen over je forum of site.

♦ Slowchatten
Slowchatten, ofwel met een of twee andere personen heel snel achter elkaar posten, is ook niet toegestaan. Echte gesprekken kun je beter via pm, de chatbox, facebook, skype of what else voeren.

♦ Privé-topics
Het is niet toegestaan om zomaar gesloten topics te maken of, als je met iemand afgesproken hebt samen in een topicje te gaan, daar meteen de stempel [NAME] / { NAME  ONLY } op te drukken o.i.d. Dit geeft andere mensen namelijk het gevoel dat ze niet welkom zijn en vooral in kleinere districten kan dit als vervelend worden ervaren.
Onderaan de eerste post zeggen: “NAAM eerst laten posten”, is wel toegestaan.
Wil je toch een gesloten topic, vraag dan eerst even toestemming.

♦ Kleur
Alleen de staff post in kleur. Kleur mag alleen gebruikt worden als dat daadwerkelijk iets toevoegt aan je post.

♦ Plaatjes en emoticons
In je IC-post mag je geen plaatjes en emoticons gebruiken. Plaatjes mag je er eventueel wel als link in verwerken, als je bijvoorbeeld een omschrijving wil verduidelijken.

EN VERDER
♦ Respect
Altijd respect. Tegen de staffleden, maar ook tegen de andere leden. Ruzie wordt niet publiekelijk uitgevochten, we zijn hier potverdorie niet in Panem.

♦ Geen reclame
Reclame op dit forum wordt meteen weer  verwijderd, behalve op de daarvoor bedoelde plaatsen (de linkpartners en het promotieboard).

♦ 18+ content mag in de RPG, mits je duidelijk in de topictitel waarschuwt dat je topic 18+ is.

♦ Opstanden
Hoewel de neiging ongetwijfeld heel groot is, is het niet de bedoeling dat er een grote opstand in Panem komt. Kleine opstandjes mogen wel, maar houd er rekening mee dat je karakter dat hoogstwaarschijnlijk niet overleeft.
Overigens is het ook niet toegestaan om contact te hebben met mensen uit andere districten. Denk je toch een hele goede reden te hebben om contact te hebben met iemand uit een ander district? Neem dan even contact op met een van de admins.

♦ Chatbox
De algemene forumregels gelden ook in de chatbox. Dat houdt in dat we elkaar met respect behandelen en er geen reclame mag worden gemaakt in de chatbox. Verder is het niet de bedoeling dat je andere mensen gaat negeren, omdat je toevallig zelf in zo’n leuk gesprek verzeild bent geraakt (per slot van rekening moet de chatbox voor iedereen gezellig worden) en ga je niet lopen schelden. Tot slot wil ik nog even wijzen op de 18+ regel, want ook hier geldt: we houden het netjes en voor alle leeftijden.
Terug naar boven Ga naar beneden
http://goldenlionofra.deviantart.com
 

Regels

Vorige onderwerp Volgende onderwerp Terug naar boven 
Pagina 1 van 1

Permissies van dit forum:Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum
De Hongerspelen :: Algemeen :: Algemeen-