Een RPG-forum gebaseerd op de Hongerspelen. Maak een personage aan voor een van de districten en doe mee aan de Hongerspelen!
 
IndexZoekenRegistrerenInloggen

N

O

S

A

E

S

S

T

H

G

I

L

T

O

P

S

Personage van het seizoen
Milly Butterworth
Winnares 1e Spelen
Sage Malone
Winnares 2e Spelen
Madelynn Bristow
Winnares 3e Spelen
Solar Gbadamosi
Winnares 4e Spelen
Kasa Locklear

F

F

A

T

S

Admini
Cecilia Peak
Admini
Tyrell Peak
Moderator
Nike Foxglove
Moderator
Matthew Mills

S

T

I

D

E

R

C

© 2013 - 2015
De Hongerspelen RPG is ontworpen en gemaakt door de Adminies en is gebaseerd op de Hongerspelen trilogie van Suzanne Collins.

Deze skin is getest op
Google ChromeMozilla Firefox

Deel
 

 Sponsoring

Vorige onderwerp Volgende onderwerp Ga naar beneden 
AuteurBericht
Tyrell Peak
Hoofd Spelmaker
Tyrell Peak

PROFIELAantal berichten : 2155
Registratiedatum : 20-07-13
KARAKTER
Karakter Informatie
Geslacht: Man
Beroep: Spelmaker
Leeftijd: 33

Sponsoring Empty
Onderwerp: Sponsoring | do aug 02, 2018 11:12 am

Dit jaar worden de sponsoringen gebracht door een butler. De butler komt via het hek aan de zuidkant van de binnenplaats en neemt vanaf daar de kortste (bekende) route naar de tribuut voor wie de sponsoring bedoeld is. De butler heeft sleutels van alle kamers.

Komt de butler bij jouw personage langs? Dan moet je binnen 7 dagen* reageren om je gift daadwerkelijk te ontvangen. Dit kan met een simpele post van twee regels, bijvoorbeeld: “Tribuut X schrok toen de deur openging. Oh, hé! Dat was een butler. Ze nam de sponsoring in ontvangst.”.

Reageer je niet binnen 7 dagen, dan mogen andere tributen proberen de sponsoring van de butler af te pakken. Randvoorwaarde is wel dat de tribuut de butler moet hebben kunnen zien lopen. Loopt de butler zijn hele route door de westkant van het paleis, dan is het niet logisch als iemand die zich aan de oostkant bevindt hem heeft zien lopen. Hierom is het wel belangrijk dat iedereen duidelijk vermeld op welk tijdstip hij/zij zich in welke kamer bevindt.

Om een sponsoring te claimen die niet voor jou bestemd is, zul je wel met de butler moeten vechten. Hij is niet bevoegd je te doden, maar mag je wel verwonden. Het is dus niet zonder risico.  

* uitgezonderd wanneer je je afwezig hebt gemeld. Het aantal dagen kan langer worden als we in de loop van de tijd merken dat 7 dagen regelmatig niet haalbaar is.

Over de butler
Naam: Bartholomew Milford
Leeftijd: 68 jaar
Uiterlijk: Milford heeft wit haar, veel rimpels en draagt een net pak met witte handschoenen en glanzend gepoetste schoenen. Hij loopt enigszins voorover gebogen, als een oud mannetje. Hij brengt de sponsoringen op een rond, zilveren dienblad, dat hij op zijn vingertoppen balanceert. Verborgen onder zijn jasje draagt hij een zilveren mes dat hij zal gebruiken tegen iedereen die het in zijn hoofd haalt hem aan te vallen.
Overig: Milford spreekt niet. Hij brengt de sponsoring en loopt zonder iets te zeggen meteen weer weg als je deze in ontvangst hebt genomen. Hij is goed in Oosterse vechtsporten.

Over de onderbutler
Worden er twee sponsoringen tegelijkertijd verstuurd? Dan komt de onderbutler voor een van beiden in actie.

Naam:  Matthew Parker
Leeftijd: 32 jaar
Uiterlijk: Parker heeft glanzend zwart haar en hagelwitte tanden. Hij draagt hetzelfde kostuum als Milford, maar in tegenstelling tot Milford loopt hij kaarsrecht. Ook hij draagt een zilveren mes bij zich.
Overig: Parker zegt niets en loopt meteen weer weg als je de sponsoring in ontvangst hebt genomen, maar zijn gezichtsuitdrukking spreekt wel: hij laat duidelijk zijn minachting en superioriteit over de tributen zien. Parker vecht met brute kracht, als een straatvechter.

_________________

Sponsoring HongerSpelenRPG
Terug naar boven Ga naar beneden
http://goldenlionofra.deviantart.com
 

Sponsoring

Vorige onderwerp Volgende onderwerp Terug naar boven 
Pagina 1 van 1

Permissies van dit forum:Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum
De Hongerspelen :: De Spelen :: 5de Hongerspelen :: De Arena-