Een RPG-forum gebaseerd op de Hongerspelen. Maak een personage aan voor een van de districten en doe mee aan de Hongerspelen!
 
IndexZoekenRegistrerenInloggen

N

O

S

A

E

S

S

T

H

G

I

L

T

O

P

S

Personage van het seizoen
Milly Butterworth
Winnares 1e Spelen
Sage Malone
Winnares 2e Spelen
Madelynn Bristow
Winnares 3e Spelen
Solar Gbadamosi
Winnares 4e Spelen
Kasa Locklear

F

F

A

T

S

Admini
Cecilia Peak
Admini
Tyrell Peak
Moderator
Nike Foxglove
Moderator
Matthew Mills

S

T

I

D

E

R

C

© 2013 - 2015
De Hongerspelen RPG is ontworpen en gemaakt door de Adminies en is gebaseerd op de Hongerspelen trilogie van Suzanne Collins.

Deze skin is getest op
Google ChromeMozilla Firefox

Deel
 

 Jennifer Lockheart

Vorige onderwerp Volgende onderwerp Ga naar beneden 
AuteurBericht
Jennifer Lockheart
District 1
Jennifer Lockheart

PROFIELAantal berichten : 1466
Registratiedatum : 29-07-13
KARAKTER
Karakter Informatie
Geslacht: Vrouw
Beroep: Trainer en begeleider District 1
Leeftijd: 33

Jennifer Lockheart Empty
Onderwerp: Jennifer Lockheart | ma jul 29, 2013 6:19 pm

Naam: Jennifer Lockheart
Geslacht: Vrouwelijk
Leeftijd: 33 jaar (mentaal iets van 26)
Woonplaats: District 1
Familie, vrienden e.a.: Haar beide ouders zijn overleden toen zij slechts zestien jaar oud was. Vanaf dat moment heeft ze voor haarzelf leren zorgen en ook leren vechten, want ja, het is en blijft een harde wereld als eenzaam, jong meisje. Ze woont nu al achttien jaar op zichzelf, omdat geen enkele man “goed genoeg is” voor haar.

Uiterlijk: Jennifer is een lange, slanke dame van 1.84 meter hoog, met gifgroene ogen. Ze heeft halflang, rood, krullend haar, dat ze altijd los draagt, want dat staat haar het best, zo vindt zij. Jennifer is een echte dame en gaat dan ook altijd keurig gekleed door het leven. Ze draagt eigenlijk alleen maar Gotische jurken, omdat ze deze prachtig vindt. Tijdens het trainen van de rekruten lijkt ze echter een totaal ander persoon, omdat ze dan een broek en shirt draagt en haar haren in een vlecht bijeen gebonden zijn. Veel mensen hebben vaak ook niet door dat het dan om dezelfde Jennifer gaat.

Eigenschappen: Minimaal 3 goede eigenschappen en 3 slechte eigenschappen.
Goede eigenschappen:
- Zelfbewust; Jennifer heeft erg veel zelfvertrouwen, weet haar haar kwaliteiten en valkuilen zitten en is dus erg zeker van zichzelf
- Punctueel; Jennifer is er één die altijd op tijd is. Niet te vroeg, niet te laat, maar altijd precies op tijd. Dit draagt met zich mee dat ze van anderen ook eist dat zij altijd precies op tijd zijn. Ze is erg goed in het maken van schema’s en tijdsplanningen en zorgt ervoor dat iedereen zich hier aan houdt. Er wordt nooit en te nimmer afgeweken van haar schema!
- Eerlijk; Ze zal altijd eerlijk tegen je zijn en nooit dingen mooier maken dan ze zijn. De bikkelharde waarheid, dat is wat ze jou verteld, gepaard met haar eigen mening, die niet altijd even zonnig is.

Slechte eigenschappen:
- Hoge eigendunk; Haar zelfbewustzijn kan soms erg ver door slaan en dan heeft mevrouw een heel hoge dunk van zichzelf.
- Kleinerend; Gepaard met haar hoge eigendunk gaat ook het kleineren van mensen die lager zijn dan zij. Dit zijn voornamelijk mensen uit de districten 3 t/m 12.
- Kan niet tegen haar verlies; Jennifer verliest nooit, in haar wereld, en ze kan er dan ook ab-so-luut niet tegen als ze wél een keer verliest. Wanneer dit gebeurd, en het maakt niet uit of het nou bij een discussie, een spelletje of een gevecht is, zal ze er alles aan doen om alsnog te winnen. Wil het niet goedschiks, dan maar kwaadschiks.

Verleden: Jennifer was de eerste, en enige, dochter van Crystal en Venyl Lockheart. De twee, vrij jonge, ouders waren dolgelukkig met hun kind. Ze wilden er echter niet nog één, want hoewel het hebben van een kind een luxe op zich mocht zijn voor de meeste mensen, zij vonden één kind wel prima. Jennifer kreeg, in tegenstelling tot de meeste kinderen in District 1, geen naam die refereerde naar een luxeartikel. Het meisje zelf was daar niet al te blij mee. Zij had echt wel een naam als Saphire of Emerald willen hebben, maar helaas, haar ouders weigerden de naam te veranderen.

Ondanks het feit dat ze haar naam niet mocht veranderen, groeide het meisje gelukkig en zwaar verwend op. Ze kreeg alles wat haar hartje begeerde en hechtte totaal geen waarde aan wat ze had; ze keek alleen maar naar wat ze níet had. Aan al die luxe en verwennerij kwam echter al gauw een eind, want tijdens een vreemd ongeluk overleden haar beide ouders en bleef Jennifer als eenzame tiener achter in een groot huis vol spullen waar ze al lang en breed op was uitgekeken. Haar ouders lieten haar een grote som geld na en hoewel dit dus betekende dat ze niet veel te vrezen had, werd het leven voor haar toch zwaar. Ze kreeg last van opdringerige mannen, soms net zo oud als zij, maar meestal vele jaren ouder, die allemaal uit waren op haar geld. Daar was Jennifer absoluut niet van gediend en ze wees ieder van hen dan ook meteen de deur. De mannen bleven echter maar komen en werden soms zelfs agressief. Op den duur, zeker een jaar of drie na het overlijden van haar ouders, stond er wederom een man voor de deur, maar nog voordat ze de deur goed en wel voor zijn neus dicht had kunnen gooien, stond hij al in haar huis. Nee was niet het antwoord waar hij voor kwam en dus zou hij haar er wel even van overtuigen dat zij toch echt met hem moest trouwens. Jennifer wist echter van zich af te slaan met een lange speer, die haar vader ooit ter decoratie van het huis had gekocht, en wist zo de man uit het huis te slaan. Sinds die dag besloot het meisje dat het een goed idee zou zijn als ze iets van een vecht- of verdedigingssport zou leren.

Het meisje groeide al snel op tot een jonge vrouw en leerde in de jaren die volgden, sinds die ene aanval, hoe ze moest vechten met behulp van lange stokken. Een stok was geen dodelijk wapen, maar je kon er wel een ferme tik mee uitdelen en dat was in eerste instantie ook Jennifers bedoeling. Ze wilde geen mensen doden, maar wel duidelijk maken dat ze niet met haar moesten sollen. Om toch haar vaardigheden te blijven verbeteren, leerde de jonge vrouw ook vechten met stokken met daaraan speerpunten en na jaren van trainen, wist ze zelfs met een zeis en een drietand te vechten. Erg nuttig leek het haar allemaal niet, aangezien ze niet van plan was minnaars bij de deur te onthoofden, maar al gauw bleek het toch wel erg handig. Er kwam een opstand in Panem waarbij een groot deel van de districten de aanval inzetten op het Capitool. Jennifer zelf vocht niet mee, maar leerde wel enkele jonge mannen uit de buurt hoe zij zich met een stok konden verdedigen.

Na de opstand veranderde er voor Jennifer niet veel. Wel werd er aan haar gevraagd of zij wilde helpen bij het trainen van de tieners die allemaal in aanmerking gingen komen om mee te doen met De Hongerspelen. Jennifer dacht hier even over na, maar besloot toen dat ze het wel leuk had gevonden om eens te bazen over anderen, en dus nam ze het aanbod aan. Zij helpt nu bij het trainen van de tieners door hen te leren vechten met stokken op een evenwichtsbalk met als doel; het ontwikkelen van een goede balans en je ten allen tijde te kunnen verdedigen. Uiteindelijk is haar zelfs gevraagd of zij als begeleider mee wilde met de tributen naar De Hongerspelen, waar ze meteen “ja” op antwoordde. Zij zag namelijk een nieuwe kans om een grote prijs te winnen, ook al zou zij alleen maar indirect meedoen.

De eerste Hongerspelen waren voor Jennifer een enorme zoektocht. Wat ging er gebeuren, wat stond haar en de kinderen te wachten en hoe kon ze hen het beste helpen? Hugo en Lana deden hun best, en hoewel Hugo het ver wist te schoppen, stierf Lana al na één dag en haalde ook Hugo het helaas niet. De tweede Hongerspelen ging Jennifer met meer vertrouwen heen, maar haar hoop werd bij de hoorn al neergeslagen toen haar grote troef, Lincoln, al werd gedood voor de Spelen goed en wel op weg waren. Haar andere tribuut, Michelle, wist het langer vol te houden, maar stierf helaas ook. Terug in District 1 deed de vrouw haar best iedereen ervan te overtuigen dat het trainen van de kinderen het beste was, maar tot op heden gaf nog niemand gehoor. Ook de derde Hongerspelen verliep niet zoals gewenst. James was mentaal niet stabiel genoeg om het vol te houden en viel al gauw van het schip dat de basis vormde in een woestijn-achtige arena. Natalia, de tweede van de Russo-familie die aan haar was toevertrouwd, hield het langer vol, maar moest uiteindelijk ook het leven laten. Gevuld met steeds meer twijfel keerde Jennifer weer naar huis. Hoe lang ging ze dit nog volhouden?

De vierde Hongerspelen werden voor Jennifer één grote nachtmerrie. Niet alleen moest ze dit jaar met Russo nummer 3 naar de Spelen, ze bleek ook nog eens zwanger te zijn. Lucca en Avery wisten het beiden lang vol te houden tot ze beiden op dag 4 en 5 overleden. Jennifer zelf kwam in contact met Madelynn waarbij ze tot de ontdekking kwam dat het winnen van de Spelen helemaal niet zo geweldig was als ze steeds had gedacht. Aan het einde van haar vierde Spelen kwam Jennifer dan ook thuis met het besluit om te stoppen als begeleider en zich enkel nog te focussen op het trainen van de tieners en het opvoeden van haar (toen nog ongeboren) kind.

Overig: Hoewel Jennifer alweer drieëndertig jaar oud is, gedraagt zij zich veelal als iemand van zesentwintig. Daarbij klinkt drieëndertig heel oud en ze houdt er dan ook helemáál niet van wanneer mensen benadrukken dat ze haar twintiger jaren alweer achter haar heeft gelaten.


Laatst aangepast door Amathist Jewel op ma jul 03, 2017 9:53 pm; in totaal 8 keer bewerkt (Reden van aanpassing : Verouderen karakter + aanvullen geschiedenis)
Terug naar boven Ga naar beneden
Tyrell Peak
Hoofd Spelmaker
Tyrell Peak

PROFIELAantal berichten : 2155
Registratiedatum : 20-07-13
KARAKTER
Karakter Informatie
Geslacht: Man
Beroep: Spelmaker
Leeftijd: 33

Jennifer Lockheart Empty
Onderwerp: Re: Jennifer Lockheart | ma jul 29, 2013 7:11 pm

Prachtige KK! Ik zou het wel fijn vinden als je er ook bij vermeld hoe haar ouders zijn omgekomen, maar als je ervan overtuigd bent dat dat helemaal geen toegevoegd waarde heeft voor tijdens het RPG'en, dan is je karakterkaart zo goedgekeurd Smile

_________________

Jennifer Lockheart HongerSpelenRPG
Terug naar boven Ga naar beneden
http://goldenlionofra.deviantart.com
Jennifer Lockheart
District 1
Jennifer Lockheart

PROFIELAantal berichten : 1466
Registratiedatum : 29-07-13
KARAKTER
Karakter Informatie
Geslacht: Vrouw
Beroep: Trainer en begeleider District 1
Leeftijd: 33

Jennifer Lockheart Empty
Onderwerp: Re: Jennifer Lockheart | di jul 30, 2013 9:16 am

Tehe dat was nou net één van de dingen waar ik met mijn KK ruzie over had XD Ik weet zelf ook nog niet echt hoe die ouders om het leven zijn gekomen, vandaar het "vreemde ongeluk" dat in de geschiedenis staat beschreven XD Misschien dat het later, tijdens het RPG'en, nog tot me komt.

_________________
Jennifer Lockheart Sig_Jennifer_4_zps86a887c8
Terug naar boven Ga naar beneden
Tyrell Peak
Hoofd Spelmaker
Tyrell Peak

PROFIELAantal berichten : 2155
Registratiedatum : 20-07-13
KARAKTER
Karakter Informatie
Geslacht: Man
Beroep: Spelmaker
Leeftijd: 33

Jennifer Lockheart Empty
Onderwerp: Re: Jennifer Lockheart | di jul 30, 2013 10:55 am

Oke, dan moet je het maar toevoegen zodra je het weet. Dan is je karakterkaart nu in ieder geval goedgekeurd!

_________________

Jennifer Lockheart HongerSpelenRPG
Terug naar boven Ga naar beneden
http://goldenlionofra.deviantart.com
Gesponsorde inhoudPROFIEL
KARAKTER

Jennifer Lockheart Empty
Onderwerp: Re: Jennifer Lockheart |

Terug naar boven Ga naar beneden
 

Jennifer Lockheart

Vorige onderwerp Volgende onderwerp Terug naar boven 
Pagina 1 van 1

Permissies van dit forum:Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum
De Hongerspelen :: Algemeen :: Karakterkaarten :: Volwassenen-